Ai azi un gand bun pentru Zolty Bogata ?

Spread the love

Dragii mei am trecut de multe ori pe langa acest blog dar cand am urmarit viata lui nu am putut sa merg mai departe.

M-am oprit si m-am gandit cum se desfasoara o zi din viata mea si cum e o zi din viata lui ­čÖü
Cred ca nu va cer prea mult daca va rapesc 5 minute din timpul dumneavoastra pretios pentru a -i scrie un mesaj lui Zolty Bogata .AICI e adresa lui de contact. Scrie-ti cateva cuvinte din inima dv. , cuvinte simple dar bogate.

„Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere, dulci pentru suflet ┼či s─ân─âtoase pentru oase.”prov.16:24

291814_304674799547043_100000135777555_1361836_385581447_n-copie2

5 comentarii la „Ai azi un gand bun pentru Zolty Bogata ?”

  1. Cunosc si eu doua persoane ,tinere care sufera de aceiasi boala ,una dintre ele este intr-o stare mai rea decat Zolty. Ma rog ca Domnul sa ii binecuvinteze ,sa le mareasca credinta si sa fie cu ei in fiecare zi !

    R─âspunde
  2. Fiecare ne confruntam in vitata aceasta cu cate o problema sau poate chiar mai multe,altele sunt mai mari,altele sunt mai mici,unele sunt de natura spirituala,altele familiare si altele de sanatate…Dar cel mai important si cel mai semnificativ lucru este ca ,daca-L avem pe Dumnezeu, si pe Domnul Isus in sufletul nostru,atunci noi nu ne ducem povara singuri, ci cu El.Stim ca sunt multi oamneni care nu au avut harul sa-L cunoasca pe Dumnezeu, si atunci cand se confrunta cu o problema mai mare, aleg sa-si curme viata, nu au putere sa accepte realitatea si sa ceara ajutorul Domnului.
    Eu cred ca cel mai important este cu Cine trecem prin viata aceasta si prin probleme,decat cum trecem prin ele…
    Frate Zolty,tu, esti un luptator pentru ca Domnul nostru Isus iti da putere sa-ti duci povara si cred ca El iti va fi alutari si vei si un biruitor pe campul acesta de lupta! O sa ma rog pentru tine! Fi binecuvantat !

    R─âspunde

Las─â un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.