DELECTATI-VA!(cea mai mare fotografie realizata vreodata in Lume)

Spread the love

Multumesc Ady Bruxelles pentru dragostea ta si pentru acest┬áarticol super pe care mi l-ai trimis atat mie cat si vizitatoriilor blog-ului Insula Ekklesia ­čÖé

Paris en 28 Gpixels, par┬á deux photographes fran├žais Arnaud Frich et Martin LoyerÔÇŽ la plus grande photo r├ęalis├ę au monde!

Faceti   CLIC  AICI pentru a va plimba prin Paris acum si aici!

Fotografia Parisului( cea mai mare fotografie realizata┬á vreodata in Lume)├«n 26 de gigapixeli, realizat─â de fotografii francezi, permite vizualizarea Ora┼čului Luminilor ├«n cele mai mici detalii.

Pe de altă parte, ei au fost nevoiţi chiar să facă imaginea neclară în anumite zone pentru a evita acuzaţiile de atingere adusă vieţii private.
Potrivit jurnali┼čtilor publica┼úiei franceze „20 minutes”, proiectul lui Frich ┼či Loyer reprezint─â cea mai mare fotografie realizat─â vreodat─â ├«n lume.

„Parisul ├«n 26 gigapixeli” reprezint─â cel mai important proiect pentru cei doi fotografi francezi care au mai realizat astfel de cadre la ceremonia de ├«nvestitur─â a pre┼čedintelui american Barack Obama.

Mijloace colosale au fost folosite pentru a se ajunge la un rezultat impresionant.
Ei au asamblat 2.346 de fotografii, adică 138 de coloane pe 17 rânduri, luate cu două aparate foto, fixate pe un capăt motorizat.
Fotografia, g─âzduit─â pe o pagin─â web, este ├«nso┼úit─â de o tem─â muzical─â din filmul lui Jean-Pierre Jeunet „Amelie”, pentru a crea o ambian┼ú─â tipic parizian─â la descoperirea ora┼čului.

Las─â un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.