Desene 3D incredibile!Cine a creat softul pentru astfel de creeatii?

Spread the love

CINE A CREEAT SOFTUL CARE PRODUCE ASTFEL DE DESENE 3D ?!
Edgar Müeller este unul dintre artistii care are acest dar de a creea astfel de lucrari extraordinare….I se mai spune si baiatul cu creta….
Aceste lucrari au aparut pe Pier de Est în Dun Laoghaire, Irlanda, ca parte a Festivalului oraşului culturilor lumii .El a petrecut cinci zile, lucrând 12 ore pe zi, pentru a creea imaginea de 250 de metri patrati din crevasă, care, privita dintr-un unghi corect, pare a fi 3D. El a convins apoi trecatorii pentru a completa iluzia pretinzând că gaura a fost reala…
„Am vrut să ma joc cu pozitive şi negative pentru a încuraja oamenii să se gândească de două ori despre tot ceea ce văd”, a spus el.
Festivalul Mondial de Cultură „a avut loc in 24 august 2008. Edgar Müller a urmat invitaţia şi a continuat seria sa de mari dimensiuni, 3D Street Art acolo. For this year’s Festival of World Cultures renowned German street painting artist Edgar Müller transformed a huge slice of the East Pier into a dramatic ice age scene. This project was supported by the Goethe Institution Germany.
Aceste poze le-am primit de la Andreea D. din Sinacolaul Mare si cu aceasta ocazie doresc sa-i multumesc pentru toate email-urile pe care mi le trimite cat si pentru dragostea ei .Deasemenea VA MULTUMESC TUTUROR CARE IMI TRIMITETI EMAIL-URI SI GANDURI FRUMOASE SI CHIAR DACA NU REUSESC SA LE PUBLIC PE TOATE SA FITI SIGURI CA SUNT SALVATE SI LA VREMEA POTRIVITA LE VOI PUBLICA.Sunt multe lucruri frumoase pe net si de multe ori nici nu stiu care sa le postez ,le-as posta deodata pe toate 🙂 dar asa incet cu rabdare voi publica pe rand cat imi permite timpul…Daca stiti un loc unde se vinde „timp”sa ma anuntati…voi fii prima care voi cumpara angro(engros din fr. en gros) indiferent de pret…:):):)

3 comentarii la „Desene 3D incredibile!Cine a creat softul pentru astfel de creeatii?”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.