Azi 01.08.2012 la ora 22.00 – interviu cu fostul magician Alin Lolos(Blaine)

Spread the love

In aceasta seara de la ora 22:00 (ora Romaniei)

la RadioHope

http://www.radiohope.ro/?p=2930

Alin va depune marturie !

Un interviu realizat de Alex Tascu !

Daca vrei sa afli cum a schimbat Dumnezeu viata unui om ,atunci nu pierde acest interviu in care Alin Lolos fostul Alin Blaine (magicianul)

 vorbeste despre schimbarea din viata lui,

dar si de ceea ce Dumnezeu poate face in viata uni om daca acesta doreste sa-l cunoasca pe cel ce este Adevarul Suprem : Isus Christos!

Iti multumesc prietena draga 🙂

 ca m-ai anuntat si v-as ruga frumos sa transmiteti mesajul mai departe ca toti sa  ne putem bucura de transformarile si lucrarile Domnului din viata oamenilor ….

Comentarii

 1. floare_ de_nufăr spune:

  Am ascultat mărturia lui Alin şi ca deobicei la fiecare mărturie auzim ceva nou .
  Ador noutăţile în lumea creştiniilor şi mereu caut să văd sau să aud schimbariile din viaţa creştiniilor în bine ,vreau să aflu lucrarea lui Dumnezeu în vieţiile lor ,dar multe cazuri de creştini m-au dezamăgit.
  Asta e ,uni se schimbă din bine în mai rău şi îţi lasă un gust amar.
  Am înţeles că Alin a fost botezat la 16 ani şi că a frecventat biserica neoprotestantă dar nu i-a influenţat cu adevărat viaţa de creştin ,decât pe la 26 de ani.
  Un caz care trebuie discutat .
  Alin Lolos nu e unicul caz care se botează la 16 ani ascultă cuvântul Lui Dumnezeu dar fără să aibă naşterea din nou sau cum a mărturisit ,momentul când s-a întâlnit cu Dumnezeu şi care a avut un impact dur cu El ,care la răsucit la 180 de grade de la viaţa care a dus-o şi şi-a văzut ticăloşia şi trădarea .
  Impactul cu Dumnezeul adevărat te răsuceşte la 180 de grade faţă de tot ce ai fost şi trăit ,abia atunci te poţi declara copil de Dumnezeu ,pănă atunci suntem căldicei .
  Eu am înţeles imediat după ce m-am pocăit că nu botezul în apă sau aderarea la o biserică sau ascultarea sau citirea Bibliei te schimbă ,ci doar impactul întâlnirii noastre direct faţă în faţă cu Isus Hristos produce adevărata schimbare a omului de atunci nu mai poţi fi la fel.
  Sunt miii de cazuri de pocăiţi de faţadă care doar îşi închipuie că sunt copii de Dumnezeu ,care ascultă cuvântul in biserici neoprotestante fără nici o schimbare în viaţa lor şi se complac şi trăiesc cu păcatul în viaţa lor fără să le pese.
  Creştinismul de azi dă idei şi imagini false ,te lasă să crezi una despre ei ,dar defapt vezi că viaţa lor e alta.
  Unii creştini prin prezenţa lor permanentă sau activităţiile lor la biserică sau prin botezul lor în apă vor să convingă pe oamenii că sunt nascuţi din nou sau sunt pocăiţi ,e total greşit .
  Fratele Alin Lolos ştie ce vorbeşte ,prin aceste mărturii vrea să propovăduiască impactul care la avut la întâlnirea cu Isus ,nu când a auzit Evanghelia sau când s-a botezat,dar mai are până să poată dovedii 100% schimbarea lui şi că rămâne la poziţia lui de 180 de grade faţă de firea pământească ,ca să rămâi aşa trebuie dusă o luptă zilnică cu ispita şi eu-l nostru, dacă nu se vede Isus Hristos în viaţa noastră ,în faptele şi roadele noastre totul e o minciună.
  1Ioan 1.1-29. Daca stiti ca El este neprihanit, sa stiti si ca oricine traieste in neprihanire este nascut din El.Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.