Ce contine vaccinul care „te protejeaza” impotriva COVID-19 ( in germana si romana)VIDEO

Spread the love

https://ok.ru/video/2969042094787

După 5 zile de la postarea acestui videoclip, medicul german Andreas Noack a fost agresat și ucis. Urmariti cu atentie traducerea in limba romana si dati mai departe!!!

 

Aici aveti marturia sotiei dansului in limba germana.Ea povesteste cum el a fost atacat si omorat si ne indeamna sa spunem adevarul,  sa luptam mai departe pentru dreptate fara frica.

Intr-adevar el a murit ca un erou si noi sa luam seama la tot ce se intampla in jurul nostru.

„GENOCIDUL E REAL! Nu este nimeni mai capabil ca acest specialist, care să înțeleagă cum funcționează arma covid – „lama de carbon” din hidroxid de grafen. Dr. Noak, protestatarul antirestrictii covidiene (haitut si de politie, prin raiduri ilegale, cand transmitea descoperirile sale si cel care a facut publica descoperirea sa despre oxidul de grafen din vaxx-uri, despre urmarile cumplite, grave, iremediabile pe care acesta le are asupra vaselor noastre de sange si asupra materialului nostru genetic, intr-un clip postat si tradus la 23 noiembrie, a fost ucis,la cca 4 zile de la postare. Ceea ce a spus în videoclip are sens. Dacă cineva dorește să elimine un grup de oameni, ai dori să-i omori pe cei mai apți și sănătoși – cei care sunt puternici și ar fi capabili să lupte împotriva oricărei amenințări. Toți acești tineri atleți bărbați care cad ca muștele în fața camerei sau devin invalizi definitiv , este visul unui tiran.

Oxidul de grafen, un material format din grafit, este o substanță toxică cunoscută. Studiile anterioare au arătat că materialele pe bază de grafen, cum ar fi oxidul de grafen, pot provoca o toxicitate dependentă de doză. Acesta poate afecta ficatul și rinichii, poate favoriza formarea de granuloame pulmonare, poate scădea viabilitatea celulară și poate declanșa apoptoza, sau moartea celulară programată.

Studiile pe animale au relevat că injectarea oxidului de grafen în organism depozitează substanța toxică în plămâni, ficat, splină și rinichi. Cercetătorii au raportat, de asemenea, dificultăți în eliminarea materialului din organism.
Multe măști faciale comercializate de corporații sunt căptușite cu grafen. (Legat de acest subiect, citiți și: „Purtarea măștilor faciale căptușite cu grafen poate cauza probleme pulmonare grave, avertizează Health Canada”).
Cercetătorii spanioli au descoperit cantități semnificative de oxid de grafen și în bețișoarele cu vată folosite în reacția în lanț a polimerazei (RT-PCR) și în testele antigenice. Aceste teste sunt folosite cu scopul declarat de a depista Covid-19.

Hidroxidul de grafen a fost găsit în toate vaccinurile examinate. Oxidul de grafen formează în fluxul sanguin structuri de aproximativ 50 nm lățime și 0,1 nm grosime în torentul sanguin. Este foarte subțire, dar foarte puternică. Acţionează ca nişte mici lame de ras în fluxul sanguin care pot tăia vasele de sânge. Nu se rup. Odată ajunse în sânge, rămân acolo pentru totdeauna (cu excepția cazului în care persoanei i se face o transfuzie de sânge pentru a le îndepărta). Efectul lor asupra vaselor de sânge este cumulativ. Cu cât rămân mai mult în sânge, cu atât vasele de sânge sunt mai deteriorate în timp. Acest lucru duce la probleme de sângerare în întregul corp.

El vorbește despre studiul dr. Campra și afirmă că nu este oxid de grafen, ci hidroxid de grafen. La scară nanometrică, ele pot fi descrise ca lame nebiodegradabile. Aceasta este ruleta rusă, traversează vasele de sânge. Când injectează vaccinul într-o venă, lamele circulă în sânge și taie epiteliul.

O autopsie a victimelor nu va găsi nimic. Lamele curg în sânge, motiv pentru care sportivi sănătoși mor. Persoanele se deteriorează și au convulsii după vaccinare. Ai avut ghinion cu ruleta rusă.

Și acum vor să vaccineze copiii. Vaccinul nu este aprobat și este deja injectat. Crezi că un pediatru știe ce este oxidul de grafen? Este necesară o dezbatere științifică. Teoria ARNm este o deviere, o manevră de diversiune. Ca specialist în carbon, spune că persoanele nu pot muri din cauza ARNm.

El susține că după ce își dă seama de asta, oricine continuă să injecteze este un criminal. Dr. Noack a fost specialist în cărbune activ. El susține că lamele la scară nanometrică rămân în organism pentru totdeauna. Taie vasele de sânge. Acesta este motivul tuturor bolilor cardiovasculare. Și nu sunt degradabile.

Fiecare persoană vaccinată trebuie să semneze că-și asumă întreaga responsabilitate. Medicii nu au habar despre chimie și comit crime în masă. Distribuie videoclipul și trimite-l politicienilor și medicilor. Dacă continuă să se vaccineze, vor fi ucigași.

Este același Dr. Andreas Noack, care a fost apoi atacat de polițiști înarmați în mijlocul unei transmisiuni în direct pe YouTube (pentru că se pare că încălcase legile germane despre coronavirus) și care astăzi, după cum spune propria sa soție însărcinată în videoclipul de mai sus, la doar câteva zile după publicarea unui videoclip important cu informații despre grafen și injecții cu COVID-19 a fost ucis

Soția sa însărcinată a fost cea care a spus că Noack „a murit pentru noi toți” și a profitat de ocazie pentru a ne îndemna „să fim uniți mai mult ca niciodată”.

Am citit pe mai multe pagini aceasta descoperire si m-a afectat foarte tare acest incident trist.Multumesc si site-ului basarabialiterara.com  de unde am preluat o parte din text.

 

Am specificat intr-un articol ca nu imi place ca omenirea s-a impartit in doua: vaccinati si nevaccinati dar cand e vorba de un adevar, de o intamplare zguduitoare sau de o tragedie atunci e nevoie sa empatizam si sa luam atitudine marturisind mai departe lucruriile vitale si importante care se intampla in jurul nostru.

Ceea ce multi inca nu au inteles multi nu sunt impotriva vaccinului ci impotriva impunerii lui.Si au destule motive si bine ar fi ca nimeni sa nu cada in capcana: „Esti vaccinat sau nu ?!”

Exista destula informatie si fiecare sa faca cum crede de cuvinta si nimeni sa nu judece pe aproapele lui pentru decizia si faptele facute!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.