Comentarii

 1. MULTUMESC SR ANGELA FRUMOS DECUMENTAR ,,SI EU AM CRESCUT CU MAMA SINGURA TATA NE A PARASIT CAND AVEAM 3 ANI ,,,NU VREAU SA SCOT IN EVIDENTA ASTA ,,SI EU IUBIREA DE TATA NU AM AVUT NICI NU L CUNOSC .. ..ESTE GREU DE COMENTAT ,,,EU INTELEG ,,SI FATA MEA ESTERA A FOST AICI IN ITALIA . DE VRE O CATEVA ORI ,, EU SINGURA NU M AM SFATUIT CU NIMENI ,,M AM HOTARAT TE DUCI ACASA SI VOI STA EU ,,ESTE GREU ,,NU TREBUIE SA MI SPUNA NIMENI ,,EU INTELEG COPII CARE CRESC SINGURI ,,,NU SUNT DE ACORD PARINTI IN STRAINATATE SI COPII IN TARA,, SUNT DE ACORD COPII SA CREASCA IMPREUNA CU PARINTII ,, ESTE GREU DE ADUS VRE O JUDECATA .. DOAR UN LUCRU POT SA FAC ,,DOAMNE DUMNEZEULE AJUTA NE SA NE NUMARAM BINE PRIORITATILE… DOMNUL ISUS SA NE BINECUVINTEZE PE TOTI ,,AMINN

 2. Pe multi nevoia si disperarea ii determina sa plece!
  Dar, snobismul este o boala care afecteaza multe vieti nevinovate!

  OameniI care calca pragul centrului nostru, o fac deoarece situatia financiara ii determina sa aelaga aceasta obtiune., In schimb nu pleaca de langa familie pe durata mare de timp, ci pe perioade scurte de doua saptamani la lucru doua acasa, sau o luna la lucru, una acasa.
  Insa cunosc o situtie,asemeni documentarului in care copii sunt lasati acasa de mici, in grija vecinilor, bonei etc ca ei, parintii, sa mai adauge un etaj la casa, sa aiba o plasma mai mare decat a vecinului si exemplul poate continua. Asta numesc eu snobism!
  Dragilor, copii nu au nevoie de palate ci de parinti care sa ii iubeasca, sa le fie alaturi!
  fericirea nu se masoara in bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.