Cuvinte de aur pentru suflete de aur-o carte noua

Spread the love

Cuvinte de aur pentru suflete de aur„Cuvinte de aur pentru suflete de aur”

este o carte carte face parte din proiectul

„Cumparand aceasta carte un sarac va avea o paine pe masa”.

Aceasta carte a fost tiparita cu scopul de a sprijinii cat mai multe proiecte sociale si caritabile.

Cineva a zis că există oameni pereche în Universul acesta, suflete mari, oameni speciali, care ştiu ce vor de la viaţă, suflete bune care vor să ajute din multul sau puţinul lor.

Misiunea acestor oameni este de a sprijini persoane care sunt în nevoi,  fără  adăpost,  abandonaţi,  bătrâni,  copii,  familii sărace şi persoane cu dizabilităţi.

 

Muncă voluntară, timpul şi dragostea pe care o investesc cei implicaţi în astfel de proiecte, este  demnă  de  apreciat.

 

Nu sunt scriitoare, nu sunt poetă, dar m-am hotărât să adun gândurile şi meditaţiile mele postate pe internet cu scopul de a publica o carte prin vânzarea căreia să pot sa ma implic tot mai mult in astfel de proiecte.

Am inceput prin  acest proiect si am continuat cu proiectul Ajutati aproapele, 

un proiect care s-a extins tot mai mult incepand de la trimiterea ajutoarelor in Romania pana la ajutorarea romanilor din Diaspora de aceea orice donaţie este binevenită, caci nevoile sunt asa de mari si de multiple incat fiecare banut conteaza.

Prin fiecare vanzare de carte aceste proiecte raman pline de viata si astfel putem ajuta cat mai multi oameni.

Am ales titlul cărţii „Cuvinte de aur pentru suflete de aur” în speranţa şi dorinţa să ne aducem aminte mereu să avem mereu inimi de aur, inimi bune care să iubească frumosul în toată splendoarea lui.

Dumnezeu ne-a creat cu suflete de aur dar când devenim adulţi ne pierdem valorile şi rămân numai poleite de aceea să învăţăm să rămânem mereu copii chiar dacă creştem căci a rămâne cu suflet de copil înseamnă a rămâne

gingaş, pur, sensibil, iubitor şi plin de o dragoste necondiţionată.

 

Ca şi valoare a creaţiei suntem cu toţii persoane speciale şi aceasta nu pentru că o zic eu ci pentru că Acel care ne-a creat este SPECIAL şi MINUNAT, iar CEVA MINUNAT nu poate decât să creeze ceva minunat.

„Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu” (Geneza 1:27).

Cel rău, satana, cel care uraste sufletele noastre mereu vrea să ne vedem altfel, să ne vedem fără valoare, fără sens pe acest pământ, fără speranţă.

Să alegem în fiecare zi să Îl credem pe Domnul Dumnezeu, CEL CE NU MINTE NICIODATĂ, pe Cel ce a promis că va fi cu noi în fiecare zi. („Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului” Matei 28:20.)

Să ne bazăm în orice clipă şi-n orice loc pe promisiunile Lui minunate. „Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri, şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea” (Ioan 10:26).

 

Cuvinte de aur pentru suflete de aurCartea nu are un pret fix deoarece ea se poate obtine in urma unei donatii fie ea cat de mica in functie de posibilitatile fiecaruia.

 

.

 

Puteti dona online prin paypal direct aici .Daca nu aveti cont puteti sa va deschideti unul citind instructiunile de aici.

Puteti dona si in contul asociatiei  Das Österr.-Rum. Kulturzentrum Graz BAWAG PSK

IBAN: AT91 1400 0893 1034 6030

BIC: BAWAATWW

specificand Aripile Sperantei Graz.

In urma donatiei puteti comanda cartea pe adresa cuvintedeaur@ gmail.com

Cartea contine meditatii si citate, maxime si cugetari, ganduri de viata, versete si promisiunile lui Dumnezeu.

Si toate acestea nu sunt niste slogane frumoase ci sunt niste adevaruri caci Dumnezeu nu minte.

El ne promite in Cartea Sa, Biblia :

„Şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele până la sfârşitul veacului. Amin. (Matei 28, 20)

 

Cine are mila de sarac, imprumuta pe Domnul, si El ii va rasplati binefacerea”(Proverb 19:17)

„Cumparand aceasta carte un sarac va avea o paine pe masa.” este un proiect in care s-au implicat mai multi blogeri, scriitori si crestini din toata lumea iar prefata cartii este scrisa de scriitoarea crestina

Ligia Seman

Va multumesc si astept comenzile voastre si nu uitati sa dati share ca si altii sa se bucure de acest proiect si de aceasta carte.

Voi revenii cu imagini, video si texte din carte 🙂
cuvinte de aur pentru suflete de aur
welcome

Comentarii

  1. […] Cuvinte de aur pentru suflete de aur-o carte noua […]

  2. […] AICI pentru a citi mai departe […]

  3. […] cartea “Cuvinte de aur pentru suflete de aur” am mai scris AICI, AICI si AICI […]

  4. […] Dragi prieteni si vizitatori ai site-ului Insula Ekklesia-un blog pentru tine(ri) asa cum unii dintre voi sunteti deja informati despre proiectele noastre, cartea Cuvinte de aur pentru suflete de aur face parte […]

  5. […] de poze editate aveti mai jos cateva.Puteti face multe si frumoasa daca aveti timp.Eu am ales o carte dar voi puteti […]

  6. […] Daca cel putin o data ai deschis aceasta pagina sa sti ca esti unul dintre cei mai binecuvantati oameni. In fiecare zi ma rog pentru cei care cauta Adevarul, pentru cei tristi sau bolnavi iar daca ai deschis aceasta pagina cu o durere in inima sau cu o speranta spulberata atunci sa sti ca esti exact la locul potrivit. In cartea “Cuvinte de aur pentru suflete de aur” […]

  7. […] de ce ai scris ca,   cartea Cuvinte de aur pentru suflete de aur iti poate schimba viata caci numai Biblia poate schimba viata oamenilor… Nu i-am dat nici un […]

  8. […] “Cuvinte de aur pentru suflete de aur” […]

  9. […] e de aur scriam eu in carte acum trebuie sa si […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.