De 8 Martie in Atelierul de reparat oameni

Spread the love

pisicaIeri m-am gandit mult la bunatatea si indurarea lui Dumnezeu fata de fiecare dintre noi. Oamenii sunt gata sa te condamne pentru cea mai mica gresala dar Dumnezeu te iarta si te iubeste indiferent cat de mult ai gresit…
In fiecare zi bunatatea si dragostea lui Dumnezeu ne ocroteste minunat si este revarsata din belsug peste noi.Chiar si in Plangerile lui Ieremia 3:22-23 ne este amintit acest lucru :
“Bunatatile Domnului nu s-au sfarsit, indurarile Lui nu sunt la capat, ci se innoiesc in fiecare dimineata. Si credinciosia Ta este atat de mare!”
Fiecare zi este o sansa pentru noi sa gustam din bunatatea lui Dumnezeu si sa reparam ce trebuie reparat in viata noastra.
Ieri am citit aici niste ganduri minunate si am sa vi le redau exact asa cum le-am gasit:
“Ce mă surprinde pe mine cel mai mult este că Biblia Îl prezintă pe Dumnezeu ca Dumnezeul recuperării, Dumnezeul ridicării. Ce îmi place acest super Adevăr!

Biblia e plină de oameni care au eșuat, care au alunecat, care au căzut ………. însă majoritatea s-a și ridicat. Și tu poate ești unul dintre cei ce au eșuat. Toți oamenii cad, dar doar cei puternici se ridică! Cel mai grav lucru care ți se poate întîmpla nu este că ai căzut. Toți am căzut într-un fel sau altul! Căderile unora se știu, ale altora nu se știu. Asta este singura diferență. Cel mai grav lucru care ți se poate întîmpla este să nu te mai ridici, adică să nu vrei să te mai ridici. Să crezi că dacă ai căzut nu mai este șansă de ridicare.

Vrăjmașul îți va șopti că nu te mai poți ridica. Domnul îți spune că te poți ridica și poți merge mai departe!
Proverbe 24:16 „Cel neprihănit de 7 ori cade și se ridică”.

Observi? Ai înțeles? Ai înțeles corect oare? Cel neprihănit, da, cel neprihănit, adică cel ce aparține lui Dumnezeu, cade, și nu odată, ci de multiple ori, dar se și ridică.

Dacă ești neprihănit te ridici. Dacă nu ești neprihănit nu te mai ridici. Deci dacă ești, doar dacă ești neprihănit, te vei ridica! Sîngele lui Isus Hristos ne curățește de ori și ce păcat la timpul prezeeeeeent! Nu limita puterea Sîngelui vărsat! Orice ți-ar spune mintea sau biserica negativ, tu crede ce spune Domnul, nu ce spun alții! Ridică-te în Numele lui Isus și umblă! Ai acest mare drept!

Tu, care ai căzut ai acest mare drept! Folosește-l chiar acum! “Cocar D.

fericire

8 martie,Mariana Mihai

Comentarii

 1. “Sunt incredintat ca Acela care a inceput in voi aceasta buna lucrare o va ispravi pana in ziua lui Isus Hristos”
  Filipeni 1;6.

  “Cáci Dumnezeu este Acela care lucreaza in voi,si va da,dupa placerea Lui si vointa si infaptuirea.”
  Filipeni 2;13.

  “Cáci in El locuieste toata plinatatea Dumnezeirii.Voi aveti totul deplin in El care este Capul oricarei domnii si
  stapaniri…..
  Nimeni sa nu va rapeasca premiul alergarii,facandu-si voia lui insusi printr-o smerenie si inchinare la
  ingeri…..si nu se tine strans de Capul din care tot trupul,hranit si bine inchegat,cu ajutorul incheieturilor si
  legaturilor,ISI PRIMESTE CRESTEREA PE CARE I-O DA DUMNEZEU…….”Coloseni 2;9-23

  Prin puterea noastra noi nu ne putem ridica….noi avem totul ce ne trebuie din plinatatea lui Dumnezeu,dupa cum vedem din versetele de mai sus.Daca noi cautam sa ne ridicam din cadere prin puterea noastra,vom sta tot cazuti…dupa cum vedem din Romani 7;14-24.Versetul 25 ne da ajutorul prin care intelegem ca unde este sursa de ridicare …. In noi nu locuieste nimic bun,tot ce se vede in noi este lucrarea Lui,este Harul Lui.Fara El nu putem nimic face,de la El vine sfintenia ,pe care El o lucreaza in noi prin Adevarul Sau si Duhul Sau.Efeseni 2;1-10.Noi insa ne supunem voii Sale,Il lasam sa lucreze in noi cea ce Ii este placut Lui……In 1 Corinteni 15;10,Apostolul Pavel,spune ca cea ce el este ,este prin Harul lui Dumnezeu.El care a fost un prigonitor inrait al sfintilor lui Dumnezeu,a trait o transformare lucrata numai de Dumnezeu,nu prin el insusi a lucrat-o.In toata viata lui se vede dovada suveranului Har al lui Dumnezeu.La fel descrie el si in Filipeni 3;7-14.Harul lui Dumnezeu care lucra in el cu putere i-a pus aceasta ravna puternica de inaintare pe calea sfinteniei.

  DIN EL,PRIN EL si PENTRU EL SUNT TOATE LUCRURILE.A LUI SA FIE SLAVA IN VECI. Romani 11;36.

 2. monikaederer spune:

  Unii spun ca oameni care fac fapte bune merg totusi la iadul daca nu cred ceva, de exemplu Iesus, Allah, catolicismul, … Cum e posibil ca oameni care au facut fapte bune merg la iadul daca exista un Dumnezeu milos?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.