DELECTATI-VA!(cea mai mare fotografie realizata vreodata in Lume)

Spread the love

Multumesc Ady Bruxelles pentru dragostea ta si pentru acest articol super pe care mi l-ai trimis atat mie cat si vizitatoriilor blog-ului Insula Ekklesia 🙂

Paris en 28 Gpixels, par  deux photographes français Arnaud Frich et Martin Loyer… la plus grande photo réalisé au monde!

Faceti   CLIC  AICI pentru a va plimba prin Paris acum si aici!

Fotografia Parisului( cea mai mare fotografie realizata  vreodata in Lume)în 26 de gigapixeli, realizată de fotografii francezi, permite vizualizarea Oraşului Luminilor în cele mai mici detalii.

Pe de altă parte, ei au fost nevoiţi chiar să facă imaginea neclară în anumite zone pentru a evita acuzaţiile de atingere adusă vieţii private.
Potrivit jurnaliştilor publicaţiei franceze “20 minutes”, proiectul lui Frich şi Loyer reprezintă cea mai mare fotografie realizată vreodată în lume.

“Parisul în 26 gigapixeli” reprezintă cel mai important proiect pentru cei doi fotografi francezi care au mai realizat astfel de cadre la ceremonia de învestitură a preşedintelui american Barack Obama.

Mijloace colosale au fost folosite pentru a se ajunge la un rezultat impresionant.
Ei au asamblat 2.346 de fotografii, adică 138 de coloane pe 17 rânduri, luate cu două aparate foto, fixate pe un capăt motorizat.
Fotografia, găzduită pe o pagină web, este însoţită de o temă muzicală din filmul lui Jean-Pierre Jeunet “Amelie”, pentru a crea o ambianţă tipic pariziană la descoperirea oraşului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.