Descarca gratuit cartea Cele 5 limbaje ale iubirii pentru a avea relatii armonioase pe toate planurile

Spread the love

Bine ai venit, bine te-am gasit!

Desi nu i-am facut optimizarea Seo a site-ului  si nu am o pozitie buna in google totusi oamenii ma gasesc pentru ca temele acestui site sunt de interes comun.

Cu totii avem nevoie de educatie, iubire, relatii frumoase si armonie.

Am ascultat aceasta emisiune de la A7TV si mi-am adus aminte de cartea Cele 5 limbaje ale iubirii

The 5 Love Languages: The Secret to Love that Lasts scrisă de Gary Chapman, credeam ca sigur o am pe blog si pentru ca nu era decat la mine in computer am ales sa o atasez AICI   dar desigur ca o puteti si cumpara de AICI 

Eu una prefer sa am cartea in mana, sa imi notez, sa o iau cu mine in poseta sau sa o am pe noptierea mea.

Am ales sa o ofer pdf pentru persoanele care nu isi permit sa o cumpere, si sa va povestesc putin despre ea caci ne ajuta pe toti in calatoria noastra pe acest pamant.

Autorul cartii Gary Demonte Chapman este gazda emisiunii de radio Talk, este un preot baptist american, antropolog, pastor si consilier și este autor de cărți de calitate pe tema relatiilor umane, fie in cuplu, fie in familie unde sunt implicati si copiii.

Faceti-va timp si studiati aceste limbaje pentru ca ne intalnim zilnic cu ele si daca nu le cunoastem nu putem sa intelegem lucrurile din jurul nostru, nu vom sti cum sa avem relatii frumoase cu cei din jurul nostru, in familie, in iubire sau in afaceri.

Exista  5 modalități prin care oamenii vorbesc și înțeleg dragostea emoțională si aceste 5 limbi ale dragostei sunt :  cuvinte de afirmare, timp de calitate, primirea cadourilor, acte de serviciu și atingerea fizică.

Autorul crestin Chapman crede că odată ce identifici și înveți să vorbești limba iubirii primare a partenerului tău ai descoperit cheia unei căsnicii de lungă durată și de dragoste.

Una dintre cele mai profunde nevoi umane este nevoia de a te simți apreciat si iubit.In multe postari aminteam iubeste si vei fi iubit, apreciaza si vei fi apreciat.

Lucrurile materiale nu înlocuiesc dragostea umană, emoțională si nici nu ne pot da o casnicie fericita.

Lecturare placuta si o saptamana frumoasa!Pe fb mai scriu AICI si AICI si AICI 

#relatiiumane,#relatiicuplu,#cele5limbajealeiubirii,#iubire,#relatiifrumoase,#relatiiarmonioase,#cartibune,#cartirecomandate,#dragosteaemotionala,#sotsotie,#dezvoltarelatiiarmonioase,#psihoterapiedecuplu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.