Descoperiri cu privire la vremea sfarsitului (videos)

Spread the love

http://www.youtube.com/watch?v=Fi7VdeeW9uI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=gDIKnxNYOlI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=zgt6pNwhyqs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=o2X8U29LXzM&feature=related

Comentarii

 1. Sora Angi , am pretentii de la dv. in ceea ce priv . postarile. Ascultati intai mesajul in totalitate si apoi postati videoul. Astia sunt ,, burtologie ” nu are nimic de a face cu realitatea.Nu vreau sa zic mai mult. In ceea ce priveste asa zisul cantec de la final ,, primit de la Domnul ” este o ….. si mai mare. Nimic din acel cantec nu lauda pe Domnul , lauda mireasa , credinciosii ,mesenii , suferintele lor si muntele Sion . Melodiile scripturale lauda pe Dumnezeu si il preamaresc nu alte lucruri.Daca v-ati stradui putin ati compune si dv un cantec mai frumos . Si inca ceva la final. In cer se va vorbi o singura limba nu vor vorbi in limba lor de pe pamant si chestii din astea protesti.Pavel apostolul nu ne-a lasat mai multe, ne descopere o femeie…… .Domnul sa ibe mila de ea.-aurel munteanu.

  1. Deci fr.Aurel M. nu va grabiti sa trageti concluzii….
   Dar, în lucrurile în care am ajuns de aceeaşi părere, să umblăm la fel.Fil 3:16

   Intr-o prietenie,relatie nu trebuie sa vedem tot timpul la fel caci asa ne indeamna si Cuvantul ca in lucrurile care le avem in comun sa mergem impreuna iar in celelalte Dumnezeu ne va lumina pe fiecare Dumnezeu ne-a dat libertatea sa gandim individual nu la gramada si fiecare avem dreptul la o opinie si la un lucru particular….Stiu ca sunt multe pe net marturii de tot felul dar prorociile false nu le elimina pe cele bune.Nu credeti deloc in proroci ,nici in prorocii? Oare Dumnezeu lucreaza dupa standardele noastre? Nu are EL METODE INFINITE ? Daca eu nu am descoperiri in felul acesta nu insemna ca altcineva nu are …Oare de ce ar inventa cineva lucruri si mai ales o sora mai in varsta pe care eu o cunosc personal….? Ati citit cartea ei Experiente cu Dumnezeu ? plangi daca citesti cartea …pe mine m-a zidit f mult si daca mai multe persoane marturisesc ceva despre lumea de dincolo si se potriveste eu le cred caci am comparat marturisirile a mai multor persoane care nu s-au cunoscut intre ele si daca eu nu am avut o experienta de genul acesta aceasta nu insemna ca nimeni nu a avut ….Nu-i cred pe toti dar Domnul ne face constienti si ne pazeste de mincinosi….Nu-i fac reclama sorei dar eu am inteles mesajul si mi-a fost de folos de aceea l-am pus pe blog caci cine isi pune in casa lucruri stricate ci fiecare isi aranjeaza casa cu lucruri cat mai bune si cat mai frumoase …Conteaza si viata acestei femei pe care tu o dispretuiesti numai pentru faptul ca e femeie dar eu (noi) o cunosc personal si e o femeie simpla si credincioasa inca chiar as vrea sa fiu ca ea in multe privinte….
   Respect parerea ta desi e amestecata cu prejudecati baptiste si astept si reactia altora si apoi voi putea sa iau niste decizii daca va fi cazul…Fi binecuvantat!!!

 2. Draga Angela,acum am avut timp ca sa ascult marturia de pe video.Nu am avut intentia ca sa scriu,pentru ca tu stii care este pozitia mea fata de acest subiect.Dar am citit indemnul tau ca sa se ia parte la comentarii,si scriu scurt.Vorbitorul de pe video,a spus ca “se vor inmultii tot mai mult prorocii cu privire la sfarsit…”Imi aduc aminte de cea ce a spus un fost penticostal:”Epoca crestina a inceput cu trezire originala,insotita de semne ,minuni lucrari in puterea Duhului.In EVREI 2;3-4 se vorbeste de acest inceput la forma trecutului.D-nul ne avertizeaza,cat si apostolul Pavel,ca in vremurile din urma va fii o cadere in inselaciunile satanei,prin puteri mincinoase.MATEI 24;24,2 Timotei 4;1-2.Deci o avertizare pentru viitor,si acesta il avem inaintea ochilor nostrii,incepand de acum 100 de ani,si care se accentueaza rapid pana ce vine Anticristul …2 Tesaloniceni 2….Noi avem astazi o puternica imitatie a inceputului epocii crestine….Este o imitatie atat de puternica,incat pana si cei alesi sunt pe cale sa nu mai poata deosebii adevarul de minciuna…”
  Eu nu pot sa afirm ca in marturia aceasta am gasit ceva nou,cea ce biblia nu spune,ci totul este o repetare a cea ce stim din biblie,doar ca este cam incurcat ,din care nu pot sa iau nimic pentru viata mea in D-nul.Biblia ne explica clar totul ce trebuie sa cunoastem,despre venirea D-lui,despre sfarsit.Nu doresc sa dau explicatii la subiectul marturiei,ci las ca fratii fosti penticostali,carismatici,care au avut”toate darurile”dar care si ei au dus o viata sfanta ,de model pentru cei din jurul lor,ei sa explice din cartile lor,predicile lor,marturiile lor personale,ce au trait,si cum au fost eliberati prin harul lui D-zeu din cursa in care au cazut.Le pot gasii ,cei ce doresc sa cunoasca mai mult despre acest subiect,pe blogul meu.Sunt in limba germana si unele in limba romana.Mult har si pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.