Despre mine About me

Spread the love

Despre mine este cel mai greu să scriu pentru că ar trebui să scriu o carte. (AICI poti citii o frantura din viata mea )

Am experimentat multe, sunt multe povești frumoase trăite de mine care trebuie să rămână scrise într-o carte ca celelalte generații să prospere în  speranță, încredere, într-o viață frumoasă trăită cu sens, motivație și inspirație.
De mic copil am iubit scrisul, cititul și învățatul .

Citeam cărti si învățam singură, nu trebuia să stea nimeni dupa mine mai ales ca demulte ori erau singură acasă căci mama mea muncea mult ca sa ne poată întretină pe mine si pe fratele mele.Tatăl meu nu a locuit cu noi niciodată, a avut altă familie, departe de noi  pamantește dar si sufletește.Apoi în decursul anilor l-am vizitat si păstrăm legătura atăt cu el cât si cu familia lui.E o poveste lungă cu multe deznodăminte începute si nefinalizate, unele închise, altele deschise si întortochiate dar trăiesc cu speranța că toate se vor finaliza cu bine.

Eu de  mic copil am fost binecuvântată cu ascultare, cumințenie si conștiinciozitate.Aveam în mine constiinta aia ca trebuie să îmi fac temele, să învat, că pentru mine învaț, vorba aceea : ai carte ai parte.

Când m-am născut eu, Dumnezeu( Yeshua HaMashia ) mi-ales cea mai frumoasă zi : ziua educației si a profesorilor, 5 octombrie.
Mă educ pe mine în fiecare zi cum sa fiu mai bună, mai iubitoare, mai pregătita de Cer si îi educ si pe copiii mei zi de zi în diferite domenii pe diferite planuri…

Educația e la ea acasă, învăț zilnic, sunt o autodidactă, cuprind ca o caracatiță tot mai multe domenii si apoi impart cu altii si mai ales cu copiii mei.
Îmi place să învat și să fiu învațată, să lucrez în echipe,  nu singură, nu mi-am dorit niciodată să am o firmă, iubesc să  ajut oamenii (când pot si cu ce pot ) și să mă implic în proiecte caritabile, sociale si educative.
M-am născut de ziua educației și a profesorilor și trăiesc în ea zi de zi, cu noi perspective și noi motivații.
Copiii mei si familia mea sunt darurile lui Dumnezeu pentru mine unde investesc zi de zi cele mai frumoase valori astfel munca mea rămâne peste ani si ani, deci nimic nu e în zadar.

Sunt un profesor din mai multe puncte de vedere chiar daca nu am diplomă, defapt am mai multe diplome in diferite domenii căci din tot ce învat îmi place să împart cu altii si zi de zi cresc asa frumos si nu simt anii cum se scurg pe lângă mine, simt că întineresc și că mă apropii de vesnicie mai curată, mai ușoară, mai matură in fiecare zi, mai binecuvantată.

Stiu cine sunt în Christos (Yeshua) si asta e cel mai important lucru.

Eu nu mă îndrept spre moarte căci moartea am lăsat-o în urma mea ci am intrat în veșnicie asa scrie in Biblia mea pe care o citesc zillnic
”Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine are viaţa veşnică.(Ioan 6:47) nu că va avea, acum am deja.

Este minunat și măreț căci acum drumul meu indiferent de vârstă are un scop clar și o țintă precisa: CERUL, a doua mea casă si ultima casă.Eu nu mai mor, căci am murit odată împreuna cu Christos și am înviat împreună cu El.Moartea nu mai are putere asupra mea și asta e cel mai minunat lucru.Cine a înțeles asta a înțeles viața si moartea si a ajuns la un nivel al credintei adevărate.

Cred ca toate mamele sunt niște profesoare iscusite, întelepte care se ocupă de copilasii lor si le dau tot ce e mai bun pe toate planurile si mai ales când e vorba de educație si creștere.Tot ce investim în copiii nostri rămâne și munca noastră nu e în zadar.

Ceea ce muncesc acum se va vedea în copiii mei și în realizariile mele și ceea ce sunt se va vedea în veșnicie.
Marii învățati ai lumii printre care si Nichita Stănescu ziceau : ”Suntem ceea ce iubim.” si eu adaug ”Căci acolo unde este comoara voastră, acolo va fi şi inima voastră!”Luca 12:34

Cum am ajuns in Austria si cum am inceput proiectele caritabile sociale si educative am scris deja AICI Vă recomand să cititi cu atentie căci urmează proiecte noi.
Ceea ce multi inca nu stiu este ca am scris multe carti dintre care doar una am tipărit-o

Cuvinte de aur pentru suflete de aur

carte ce cuprinde meditatii si citate proprii si acum urmeaza retipărirea ei într o altă formă mai specială.Rămânețti aproape 🙂

Si pentru că familia mea e prioritate, toate proiectele le fac pas cu pas pe rând, fără stres si fără grabă.
Ma întreabă multi cum reușesc cu 7 copii că ei nu reusesc nici măcar cu unul, care sunt secretele mele.Nu am secrete anume ci pot sa vă zic că rezultate frumoase vin doar când
-noi muncim si facem unele sacrificii
-suntem constanti în ceea ce facem
-nu renunțăm și mergem înainte cu încredere si curaj
– punem piatră pe piatră la visele noastre si nu le aruncăm într-un colț ca să uităm de ele
– iubim ceea ce facem
-nu ne uităm la concurența din jurul nostru
-nu ne lăsăm descurajati, dezorientați, dezamăgiti sau intimidați într-un fel sau altul
-credem că vom reusii si facem tot ce ține de noi
-ne rugăm si credem în interventia divină
si lista ar putea continua la infinit…

Daca eu aș sta în pat pana la 8 dimineața pe motivul ca si așa sunt acasa si am mult timp nu aș mai face nimic si nu as mai avea spor.
Pot sa zic ca unul dintre pionii ce mă ajută este trezirea de dimineață în zori de zi uneori chiar si la 3-4 dimineața sau mai bine zis în zori de zi, cu noapte-n cap vorba aia.
Seara mă culc normal între 21.00-23.00 și nu stau la computer decat dacă e ceva urgent.Stau cu familia, pregătesc copiii de culcare citesc, scriu si verific actele si programările care le am a doua zi citesc cu copiii din biblie, povestim si am o relatie specială cu fiecare copil in parte.
Acum lucrez la un ghid practic pentru mămici si viitoarele mamici care va fi un curs online si apoi în viitor si o carte desigur.
Între timp am pregatit volumul 2 de la cartea

 Cuvinte de aur pentru suflete de aur.

Despre proiecte as putea scrie ore întregi iar unele chiar sunt secrete, o să mă întâlnesc cu ele sunt în cer. Unele am ales să le scriu pentru a fi un exemplu pentru altii si pentru că avem nevoie de ajutor si nu putem lucra singuri.Dacă nu aș fi postat pe internet nu aveam cum sa fac singura asa multe pentru că numai in echipa ai sanse de reusita si daca cineva are nevoie de ajutor singura poate as putea sa il ajut, depinde de problemă, dar cand ne gandim ca nu exista numai o persoana care are nevoie de ajutor ci sunt sute uneori mii de persoane atunci e clar ca mănă de la mănă putem ajuta o tară întreagă chiar o lume întreagă dacă am trăi toti cu constiinta aceasta să împărtim tot ce avem, sa simtim cu aproapele nostru, daca avem 2 paturi numai in unul putem dormii deci unul îl putem da iar dacă mancam cu o lingură ce sa facem cu două si lista ar putea continua…

Câteva dintre proiectele mele si ale echipei mele le puteti gasi pe aceste 3 site-uri
https://www.insulaekklesia.ro
https://www.keytoinspiration.org , https://www.viataindiaspora.org, https://www.ajutatiaproapele.org
pe paginile mele de

Facebook AICI ,AICIAICI, AICI, AICI, AICI, AICI si AICI

pagini care cuprind articole despre sănătate, stiri din Diaspora, articole inspiraționale si motivaționale, meditații, citate, cursuri de limba germană si engleză, etc.Voi lucra si la

pagina de Instagram

mai mult dar cum am spus anterior încet si sigur, cu pasi mici, fără stres si grabă

Dacă aveți magazin sau afacere online v-aș recomanda să vă inscrieti AICI   si AICI pentru promovarea serviciilor voastre, rapid si eficient.

Pentru reduceri la diverse magazine ONLINE va recomand să dati like la aceste pagini si veti primii cele mai mici preturi si oferte avantajoase AICI si AICI si AICI

Daca vă interesează vreo carte sau vreun curs vă rog sa îmi lăsați mesaj pe email cuvintedeaur   @gmail.com 

Pe scurt ca sa retineti mai usor, am 7 copii si lucrez la 7 proiecte.

Cifra 7 este considerata cifra lui Dumnezeu si se regăseşte  în domenii dintre cele mai diverse de-a lungul istoriei omenirii, incepand de la creatie pana in ziua de azi. De exemplu :

7 zile ale Creatiei, 7 minuni ale Lumii antice, 7 minuni ale evului mediu, curcubeul are 7 culori,

7 perioade ale elementelor în tabelul chimic al lui Mendeleev, 7 note muzicale

7 compusi principali ai celulei vii: apă, substanţe
proteice, lipide, polizaharide, acizi nucleici ADN si ARN, molecule organice, săruri minerale

Există 7 stadii ale dezvoltării umane: embrionul, fătul, sugarul,
copilul, adolescentul, adultul, bătrânul.

Mărimea capului intră de 7 ori în înălţimea corpului.

Cele „şapte virtuţi”ale omului sunt: smerenia, dărnicia, bunătatea, răbdarea, modestia, abstinenţa si sârguinţa.

Si lista ar putea continua la infinit.

 

În rest vă doresc toate cele bune, spor la tot ce faceti, binecuvântări cerești si pământești si mai presus de asta vă doresc sa fiti mântuiti, să aveti viată veșnică.
Cu drag din drag Angela Peschir  sau Angela Insula Ekklesia cum mă stiu cei multi.

PS.Pentru sustinerea site-ului sau a proiectelor te motivez sa faci o mica donatie in contul asociatiei

Das österr.-rum.Kulturzentrum Graz Aripile Sperantei 
la Banca BAWAG PSK cont de euro 
IBAN: AT91 1400 0893 1034 6030
BIC: BAWAATWW