Domnul ne da tarie de a indura totul(C.H.Spurgeon)

Spread the love

MĂREŢIA HARULUI

“…Harul Meu îti este de ajuns; cãci puterea Mea în slãbiciune este fãcutã desãvârsitã…”
2 Corinteni 12.10
Sã pretuim slãbiciunea noastrã, cãci ea dã prilej puterii dumnezeiesti sã se arate.

 Dacã noi n-am fi simtit slãbiciunea noastrã fireascã, n-am fi cunoscut niciodatã PUTEREA HARULUI

 Domnul sã fie binecuvântat pentru tepusurile din carne, acesti soli ai Satanei, cãci ei ne silesc sã cãutãm puterea lui Dumnezeu.
Acest rãspuns pretios din versetul de mai sus, iesit chiar de pe buzele Domnului, trebuie sã îl fi fãcut pe Apostolul Pavel sã tresarã de bucurie. Harul lui Dumnezeu este de ajuns pentru mine! si desigur, acest rãspuns este de ajuns.

Dacã aerul este de ajuns pentru pãsãri, apa oceanului pentru peste, oare harul Tatãlui Ceresc, al Dumnezeului nemãrginit, nu va fi el de ajuns pentru nevoile mele cele mai mari?

Acela care a creat si tine în mâna Sa Pãmântul si Cerul, nu este El în stare sã îngrijeascã de toate nevoile unui vierme ca mine?

Sã ne sprijinim INTOTDEAUNA ( si in orice situatie a vietii ) deci pe Dumnezeu si pe harul Sãu.

Dacã El nu înlãturã imediat suferinta noastrã, El ne dã totusi tãria de a o îndura.

Prin ajutorul Sãu, omul obosit va trece muntii, iar omul sãrac îi va birui pe cei mari si puternici.

 Face mult mai mult sã avem puterea lui Dumnezeu, decât sã avem puterea noastrã proprie; cãci puterea noastrã, chiar dacã ar fi de o mie de ori mai mare decât este în realitate, ea n-ar fi de ajuns în fata vrãjmasului cu care avem de-a face; si chiar dacã am fi mai slabi decât suntem în realitate,

 noi totusi am putea totul, prin Cristos care ne întãreste.

C.H.Spurgeon

Comentarii

  1. Domnul sa te binecuvinteze pentru timpul care il pui la dispozitia Lui in fiecare zi .!!!!!!!!!

    1. Multumesc Mihai pentru ganduriile tale si pentru dragostea ta pentru acest blog.Cand ma gandesc ca timpul e darul lui Dumnezeu pentru mine atunci imi dau seama ca ceea ce fac eu este doar un mic raspuns la DRAGOSTEA LUI PENTRU MINE .Faptul ca m-a salvat din lumea de pacat si mi-a dat o noua viata este pentru mine CEL MAI MARE DAR si CEA MAI MARE BINECUVANTARE !Domnul sa ramana taria noastra si mangaierea noastra in orice situatie a vietii

  2. cordosfloarea spune:

    Da harul Domnului este de ajuns si trebuie sa fim multumitori , ca Domnul ne iubeste ne cearta si ne mustra El face rana si tot el o leaga de aceea trebuie sa fim plini de bucurie fii binecuvintata .Nimic sa nu-ti intreaca puterea de rabdare , La timp sfirsiva totul, in imn de sarbatoare, cununa Lui de slava Hristos ti-o da si tie ,ramii la datorie , ramii la datorie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.