Experiența mea și a prietenilor mei cu Covid-19 Octombrie Austria 2020

Spread the love

 

Repet ca să nu se înțeleagă greșit este experiența mea de aceea vă rog să citiți cu atenție și fiecare să tragă concluzii pentru el personal.Am urmărit si eu acest fenomen mondial Pandemia de Coronavirus dar cu multe suspiciuni si retineri.

Dupa mai multe video-uri si articole sincer nu am putut să trag nici o concluzie pentru că fiecare spune părerea lui și până nu experimentezi tu nu poti să înțelegi un lucru in esenta lui.

Am vrut sa scriu experiența mea pentru că  e o diferență mare intre cei care vorbesc si  cei care au trecut pe acolo. Luni în data 21.09.2020  i-am făcut film la cap RMN fetiței mele de 12 ani din cauză că avea probleme cu ochii.

Joi ne-am dus la Clinica de ochi sa ducem filmul si să facem control la ochi.Desigur că la intrare iti ia temperatura si iti pune fel si fel de intrebari legate de Coronavirus, iti da mască nouă si trebuie sa iti dezInfectezi mâinile.
elefant.ro
Am avut de așteptat destul de mult apoi am fost in mai multe incăperi pentru mai diverse controale la ochi iar când am ajuns la ultimul control fetița mea a spus că o doare capul de luni de când a făcut filmul la ochi.

Cum am văzut un copil că se plânge de dureri de cap au intrat în panică, au pus-o pe un  pat și gata că merge la cealaltă clădire la Clinica de copii la control, parcă abia au asteptat.
farmec.ro - Livrăm frumusețe!
Acolo când am ajuns i-a luat  temperatura  și ne-a trimis la alt cabinet unde mi-a dat o mască noua si asistenta avea doua masti, doua modele una peste alta ( imi pare rau ca nu am putut sa fac poza dar asa ceva chiar nu am mai văzut.

Apoi din cabinet in cabinet până am ajuns la doctorița de copii unde ne-au pus sute de întrebări si  ia luat temperatura.Dintr-o dată are temperatură dar cum de nu a avut când am intrat.Era clar că era un motiv inventat de ei ca sa ii facă testul de Covid19.
starshiners.ro
Am zis că nu sunt de acord căci am un copil cu care trebuie sa merg la controale care are probleme cu respiratia si sunt mămică cu multi copii si am multe programări si multe de rezolvat săptămâna următoare și a spus

către mine să nu îmi fac probleme că dacă va fi pozitiv doar ea va trebui să stea izolată si mă gândeam cum zice doctorița asa ceva că legea spune că dacă cineva are ”Coronavirus” trebuie toată familia să stea acasa dar m-am gândit că nu pot să mă contrazic acum cu doctorița, si ce naivă am fost…
starshiners.ro
I-a făcut test  de Covid19 la fetita mea  și mi-a spus să stăm în casă până sambătă când ne va da rezultatul.

Sâmbătă m-au sunat să ne spună că testul este pozitiv și că trebuie să stăm în casă până în 14 octombrie 2020 că nu avem voie să ieșim afară și că o să ne contacteze Crucea Rosie

Au sunat cei de la crucea roșie și mi-au spus că vor veni să ne facă test.Între timp m-am consultat cu soțul meu și am  hotărât să nu facem  test din mai multe motive si unde-i logica testului pentru  că si asa trebuie să stăm în casă si daca e pozitiv si daca e negativ…
watchshop.ro
Când am sunat înapoi să vorbesc cu ei să le explic hotarârea familie noastre nu au mai răspuns toată ziua la telefon…

Luni ne-au sunat că sunt jos că au  venit să ne facă testul la toata familia.

Eram veniti cu o mașina neagră si eu le am spus la telefon mulțumim frumos dar noi nu facem testul.
vivre.bg
Au  spus că nu se poate așa ceva si că cheamă poliția.Le-am spus  chemați poliția nici o problemă.

Între timp un prieten foarte bun care locuiește aproape de noi care are si el șapte copii a venit la noi la ușă să-mi aducă alimente, un gest de apreciat.

Înainte ne- a sunat si  m-a întrebat de ce avem nevoie  si desigur că nu am profitat de bunătatea lor si am spus pâine si lapte căci acestea erau cele mai urgente nevoi la momentul respectiv.
carturesti.ro
Totusi el a cumpărat fructe,  carne,  ulei , paine, lapte , de toate să zic așa. În timp ce vorbeam cu el la ușă mi-a spus că o mașina neagră tocmai a ieșit pe lângă el.I-am spus că sunt cei de la crucea roșie și vor să să ne trimită poliția și a spus atunci aștept și vorbesc eu cu poliția pentru că și eu am fost exact în situația ta și l-am rugat frumos să-mi povestească cum a fost la ei .

Când s-au întors din România au mers  la un cabinet si au facut testul, ei adultii.

Pe  soția lui au găsit-o pozitiv și pe el negativ.Doctorita de acolo cum rar întâlnesti a spus să nu mai cheltuie banii să facă și copiilor pentru că dacă stau în carantină ajunge.

Legea nu vă obligă să faceti teste copiilor dacă stati în carantină.

După două zile a venit Crucea Rosie la ei si insistau să facă toata familia test.

Ei au zis de ce să facem test dacă nu avem nici un simptom si suntem cu totii sănătosi tun.

La poartă  Crucea Rosie au încep să insiste si au chemat poilitia.Politia a zis pentru ce ne-ati chemat, care e problema.

alluxuri.ro

Pritenul nostru a zis, eu nu v-am chemat, ei v-au chemat pentru că vor sa ne oblige să facem testele.

Politia a plecat căci a zis ca asta nu tine de ei în ciudata faptului că Crucea Rosie insista.Cu toate ca prietenul nostru le a vorbit pe un ton prietenos explicându-le că ei se supune legilor si stau în carantină dar obligatia testelor nu există si nimeni nu ii poate obliga.

Soția lui pe care a ”găsit-o pozitiv” trebuia  să stea în casă 10 zile după care ea avea  voie să iasă iar   ceilalți trebuia să stea 21 de zile .Au venit prietenii le-au adus de mâncare și totul o fost bine după ce s-a termnat carantina câțiva copii de-a lor dar s-au răcit  si au mulțumit Dumnezeu că s-a întâmplat asta după carantină și n-am mai avut probleme cu autoritățile.

Ne-a impresionat gestul lor  că s-au gândit la noi și ne-au încurajat mult. A stat la usă si a zis că asteptă politia cu care ne-a amenintat Crucea Rosie ca trimite dar nu a mai venit nimeni atunci a plecat acasa linistit ca suntem bine si vom trece si peste asta.
politikos.ro/
Primele zile au fost cele mai grele căci ne-au sunat de la instituția de sănătate a orașului Graz   foarte insistent să le dau informații, numar de asigurare, scoalile unde merg copii si cu cine au fost in contact in ultimele zile.
ecco-shoes.ro
Vă dati seama ca nu am dat nici un nume si nici un numar de telefon căci stiam ca dacă dau atunci o să ii deranjeze si pe ei si vor insista să le facă testul pe baza că au avut legatură cu noi care eram cei infectati in ochii lor…

Când au aflat prietenii nostri au început să ne ureze de sănătate desi le-am spus că nu avem nimic, că  luăm usturoi și bem suc de lămâie cu miere ca să trecem cu bine peste carantină .

Am scris acest articol cu scopul sa  încurajez si să  motivez, să va aduc aminte sa nu  aveți frică pentru că receli, virusi si tot felul de simptome au fost din totdeauna doar ca acum e vorba si de altceva, nu numai de virusi…Cred ca v-ati dat seama mai ales daca cititi si urmariti si alte surse, nu numai Mass Media…

Angela Peschir, mamă a 7 copii, blogger si scriitor

casamia.ro

libhumanitas.ro

 

melimeloparis.ro
loftdesign.ro/noriel.ro
celebook.ro
carturesti.ro litera.ro melimeloparis.ro
melimeloparis.ro

https://ad.admitad.com/g/nqsntknlbr0a4658760574277755fa/


Skillshare Many GEOs


Skillshare Many GEOs


Geekbuying PL

melimeloparis.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.