Comentarii

 1. ioan17 spune:

  Faptele Apostolilor se continua si ASTAZI, dar acum se scrie pe bucatele,CAPITOLASE MAI MARI SAU MAI MICI, pe Bloguri , Faith Book Twitter,Weburi,Youtuburi ,Vimeo,E-book, ,Sms-uri,Tablete,Iphone,,Emailuri pe Google, pe Yahoo ,Hotmail, Gmail ,Msn,,Microsoft Outlook,Grupe si Forumuri cibernetice ,virtuale cum vreti sa le ziceti Etc Etc !
  CAND SE VOR ADUNA TOATE LA UN LOC! CE CARTE MAREATA VA FI SCRISA CU SANGELE MIELULUI PRIN CARE AM FOST RASCUMPARATI PRIN HAR !
  Va fi o marturie pentru ingeri si sfintii din alte veacuri!Nu va fi inteleasa de cei nemantuiti si nici citita celor pierduti !
  Si ce sa mai zic de cartea de aducere aminte de la Maleahi cand se va deschide !Ce spectacol maret !
  MALEAHI 316. Atunci si cei ce se tem de Domnul au vorbit adesea unul cu altul; Domnul a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Domnul si cinstesc Numele Lui.
  17. Ei vor fi ai Mei, zice Domnul ostirilor, Imi vor fi o comoara deosebita, in ziua pe care o pregatesc Eu. Voi avea mila de ei, cum are mila un om de fiul sau care-i slujeste.
  SA VEZI ATUNCI DEOSEBIREA PE CARE O FACE DUMNEZEU ,NU OAMENII! Vom fi numiti OCOMOARA DEOSEBITA !
  Ce tratament are pe pamant O COMOARA? Dar in CERURI?!!
  O zi de de bucurie dar si de judecata infricosatoare .Depinde in ce parte te afli!
  18. Si veti vedea din nou atunci deosebirea dintre cel neprihanit si cel rau, dintre cel ce slujeste lui Dumnezeu si cel ce nu-I slujeste.
  Cu mare interes,si curiozitate sfanta , ma uit si ma minunez la toate Faptele scrise de El mai innainte ,cum umbla fratii nostri in ele ,ACUM pe calea Credintei si nu ma opresc sa dau Slava Domnului caci EL E PLIN DE MILA SI DE INDURARE , E MINUNAT ,VESNIC,ATOTPUTERNIC SI ATOTSTIITOR,MARET SI VREDNIC DE LAUDA !
  Virginia Brasov

  1. Multumesc Virginia de cuvintele tale minunate….
   Sfinţeşte-i prin adevărul Tău: Cuvântul Tău este adevărul.
   Ioan 17:17
   „Cei înţelepţi vor străluci ca strălucirea cerului, şi cei ce vor învăţa pe mulţi să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac şi în veci de veci” (Dan. 12:3)
   God bless you and keep you !!!!

 2. alexandra deac spune:

  angela,apreciez enorm ceea ce faci ptr tineri! GYU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.