I-am mintit si m-am batut joc de baieti pentru ca ma deranja scopurile lor(1)

Spread the love

Dragii mei

sa nu credeti acum ca ma apuc de povesti amoroase si siropoase nici de alte nebunii dar ma gandesc cu tristete cateodata la fetele mai tinerele ,nu ca eu as fi  prea batrana   🙂 dar este un pericol printre tinere pe care eu l-am tratat mai altfel 😉  ….

Inainte sa aiba Domnul mila de mine si sa merg si eu pe calea vietii rataceam pe caile lumii,in pacat si minciuna…
Un lucru de care m-am izbit a fost ca toti prietenii (baietii ) pe care ii aveam erau foarte draguti la inceput ,imi cumparau flori,imi faceau complimente peste complimente numai ca sa isi implineasa scopurile….

Scopul lor nu e altul decat cel care il intalnim si azi si de aceea avertizez tinerele fete si pe voi mamicelor

sa aveti grija de fetele voastre,de prietenii lor si sa le purtati mereu pe brate de rugaciune caci sunt atatea pericole in jurul nostru cat nici nu ganditi 🙁   ….

Baietii ,ma refer acum in general la cei necrestini sau mai bine zis cei fara frica de Dumnezeu,cei carora nu le pasa de sentimentele tale si iti calca in picioare toti ce ai mai frumos si pretios….

Ei te lauda si iti fac complimente la maxim pana isi ating scopurile si apoi te trateaza ca o carpa pe care o arunca sau eventual mai rau te tin ca roata de rezerva 🙁

Ma scuzati   🙂  ca m-am apucat sa abordez astfel de subiecte dar am vazut prea multe cu ochii mei ca sa tac….
Ei au cuvinte dulci ,iti cumpara si fac pe bogatii ca sa te impresioneze la maxim si ei poate sunt saraci lipiti pamantul sau mai rau vor sa te fure daca te vede impodobita cu aur sau daca stie ca parintii tai sunt bogati…..

Acum iau in calcul si fetele necredincioase caci si eu aveam destul aur pe mine dar si multa nebunie 🙁    ….
Se poate intampla desigur si invers ca fetele sa isi bata joc de baieti

pentru a-si atinge niste scopuri si asta nu e exclus in ziua de azi….

Desigur ca regret viata mea traita fara lumina,fara Dumnezeu dar pur si simplu eram o alta persoana,cu o altfel de gandire,fara frica de Dumnezeu,necredincioasa,defapt nici eu nu stiam daca credeam  in Dumnezeu sau nu si de aceea

ii sunt mereu recunoscatoare Domnului ca nu m-a  lasat in lume si mizerie si mi-a dat si mie sansa sa fac parte din familia cereasca si impreuna cu cei care il slujesc sa mostenim cerul….MINUNAT ….Amazing

Sfarsitul primei parti  🙂
 

Comentarii

 1. freealma spune:

  Nu esti singura care se bucura de reinnoirea Duhului si a inimii, impartasesc aceaaleasi ganduri si triste amintri, Domnul s-a indurat de noi in Bunatatea Lui cea mare , si chiar ca nu am meritat, El a gasit in Domnul Isus merit!ALELUIA!

 2. floare_ de_nufăr spune:

  Trist dar adevărat şi eu mă regăsesc în acest articol şi îmi aduc aminte de anii tinereţii care i-am irosit degeaba crezând în băieţi şi bărbaţi şi i-am aflat mincinoşi,laşi, infideli şi de unii chiar mi-am bătut joc că nici ei nu erau mai buni,am şi acceptat divorţul .
  De aceea Îl iubesc pe Domnul meu ,că iubirea Lui cea Sfântă m-a luminat ,m-a salvat şi m-a despărţit de tot ce era rău şi necurat în viaţa mea.El mi-a schimbat gânduriile ,vorbele,faptele dar şi căiile care mă ispiteau la păcat şi desfrâu.
  De aceea mă pot declara o invingătoare privind la tentaţia bărbaţiilor ,am ajuns în starea să îi urăsc şi îi dispreţuiesc pe cei linguşitori şi falşi.De când m-am pocăit cuget mereu la vers din (1Cor.6.9-20 )târziu am aflat că eu sunt mădular în Templul Lui Dumnezeu şi nimeni nu are drept asupra corpului meu decât El ,sunt predată 100% cu trupul dar şi cu sufletul Celui care ma iubit întâi ,Lui Isus Hristos, e mai bine pentru mine să fiu singură decât cu un laş sau un mincinos lângă mine,(aceasta e doar pentru mine nu şi pentru voi).
  Cum zice şi Ap.Pavel în (1Cor.7.1-40),vers.34 are mare dreptate ,un sfânt ştie întotdeauna ce e bine şi ce e rău pentru oameni.
  Ascultaţi de Dumnezeu mai mult ca de oameni ,căci El E Cel mai Sfânt şi ne vrea binele de aceea a vorbit prin sfinţii Lui, de veacuri ,ce e bine şi ce e rău pentru oameni, dar mulţi nu i-au seama şi îşi urmează poftele lor.
  Fiţi binecuvântate de Dumnezeu şi alegeţi corect din Biblie ce e mai bine pentru voi !

 3. vali lupsan spune:

  E UN SUBIECT DE ACTUALITATE …….MAI MULT CA NICIODATA ,,,, ” SCOPURILE SCUZA MIJLOACELE..” E BINE SA MAI DISCUTAM,,,DESPRE ASTA PINA VOR INTELEGE MACAR JUMATATE DIN CEI VIZATI….SAU IN PERICOL……SI CHIAR NOI……

 4. […] speran…Declaratia lui Nick … on Unde ne ducem cand nu avem spe…vali lupsan on I-am mintit si m-am batut joc …Angela…salvata pri… on Relaxation Piano Music Super-C…pintiliuc angelica on […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.