Imagini proaspete din Oradea-CARAVANA FLORILOR-21 Aug.2011

Spread the love

Pid (http://interpretaribiblice.wordpress.com) cel mai bun prieten al meu ­čÖé┬áne-a binecuvantat cu imagini frumoase din Oradea

resedinta a judetului Bihor, situat in vestul Romaniei, pe raul Crisul Repede, in apropierea granitei Romaniei cu Ungaria. Oradea este centrul cultural al judetului Bihor, si este un centru foarte important din punctul de vedere al evenimentelor care au loc in Romania unul dintre ele fiind “Fereastr─â deschis─â spre Europa“,eveniment care a avut loc in 21 Aug.2011 pe straziile orasului care au fost colorate de care imense cu figuri sculptate, acoperite cu flori.

Caravana florilor este organizat─â

pentru al ┼čaptelea an consecutiv, .├«n cadrul unui parteneriat ├«ntre autorit─â┼úile din Oradea ┼či Debre┼úin, respectiv Bihor ┼či Hajdu-Bihar.

Ca ├«n fiecare an, autorit─â┼úile partenere au creat c├óte un car ├«n comun. Alaiul, care ├«n total a avut patru care, a pornit la ora 14.00 de la blocurile Zig-Zag de pe Bulevardul Dacia ┼či sub privirile or─âdenilor aduna┼úi pe marginea ┼čoselei, a defilat pe l├óng─â Parcul Petofi p├ón─â pe Magheru, iar de acolo s-a oprit ├«n Parcarea Independen┼úei.

Sute de dansatori populari din comunele bihorene, dar ┼či din Ungaria au dansat ┼či c├óntat ├«n timpul defil─ârii, ├«mbr─âca┼úi ├«n costume populare. Al─âturi de ei au fost ┼či mai multe trupe de majorete, care au sus┼úinut atmosfera.

De la ora 16, or─âdenii au putut s─â admire imensele care cu flori ├«n Parcarea Independen┼úei, unde s-au ┼či sus┼úinut spectacole de dans ┼či muzic─â.

[slideshow]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.