Implica-te si nu sta nepasator!Cea mai simpla metoda de a ajuta!

Spread the love

Implica-te, nu sta nepasator!

Cred ca a ajuta toti avem chemarea asta, fie ca suntem saraci, fie ca suntem bogati.

Desigur ca unii ajuta mai mult sau in functie de posibilitati si altii mai putin din lipsa de fonduri dar uneori cel care ajuta mai putin are o valoare mai mare decat cel care ajuta mai mult caci atunci cand dai din putinul tau esti binecuvantat si rasplatit.

Sunt persoane care fac donatii caci au burdufuri pline si nu mai stiu ce sa faca cu banii si acestia o fac pentru renume, pentru a fi bine vazuti.La ei ma refeream anterior cand ziceam ca unii ajuta mult din diferite motive si nu  din inima pentru saraci, dar in fond si pana la urma bine ca ajuta.

Nu asta e problema, problema e ca toti am putea ajuta si nu ajutam.Fiecare putem face o donatie fie cat de mica ar fi, caci tot ce este dat din inima are o valoare inestimabila.

Oricat de sarac ai fi exista mii si mii de metode sa ajuti.Ajunge doar sa spui o vorba potrivita la locul potrivit si minunea se implineste.

Cea mai simpla metoda sa ajuti este sa nu taci, sa spui mai departe, sa vezi unde sunt nevoi si sa vezi ce poti face.

Implica-te, nu sta nepasator!

Nu ai idee ce mult poti ajuta doar prin unele simple conexiuni pe care le poti face sau prin unele distribuiri de proiecte.

Daca vezi un proiect care e dupa sufletul tau si dai un share, adica il distribui, tu nu ai idee ce mult poti ajuta si mai ales daca si te rogi pentru cauza aia atunci fi sigur ca ai atins cerul.

Si pentru ca mie imi place intotdeauna sa dau si exemple concrete iti marturisesc cu nu o data ci de mii de ori am facut cunostinta unor oameni cu alti oameni si ei au legat relatii frumoase atat de prietenie cat uneori chiar de business.

Au fost multe cazuri cand familii nevoiase au fost ajutate doar prin niste conexiuni, printr-un gest de a nu sta nepasatori.

Implica-te, nu sta nepasator!

Un caz mai recent a fost pentru mine chiar o minune.Am invitat o familie in Austria si inainte de a venii am zis ok dar unde ii vom caza.La mine cu 7 copii si 84 metri patrati ii primesc cu drag dar totusi o femeie insarcinata cu un bebe mic de 8 luni si inca 2 copilasi micuti are nevoie de un spatiu si niste conditii.

Am dat cateva telefoane si totul s-a rezolvat frumos. Cu bagaje multe si copii mici nu e asa usor sa calatoresti si cand a fost sa schimbe trenul am zis persoanele care locuiesc in apropiere trebuie contactate si rugate daca pot sa ajute.

A fost de ajuns o persoana care a venit la gara si a zis eu nu va iua de pe un tren si va pun pe altul, eu va dau o masina sa o folositi cat aveti nevoie.

Dumnezeu face minuni acolo unde vede oameni deschisi cu inima mare, oameni implicati.

Ajunge sa te pui la dispozitia lui Dumnezeu si El apoi pregateste toate lucrurile.

Implica-te, nu sta nepasator!

Ce mult conteaza sa ajungi intr-o tara straina si sa ai cazare gratuita numai ca cineva a dat un telefon pentru tine. Si sti unde e frumusetea si bogatia, caci din aceste legaturi Dumnezeu creaza mai departe alte conexiuni.

Am povestit si la altii depre ei si fiecare s-au implicat cu ce a putut, unul a dus un calorifer, altul un patut de bebe astfel s-au creat alte legaturi frumoase si familia respectiva a fost si este binecuvantata.

Nimeni nu s-a gandit ca sederea lor in Austria se va prelungii si prin aceste conexiuni au primit un apartament nou nout chiar in centrul orasului unde vor putea sta cat doresc.

Eu nu as fi avut niciodata sa le dau un apartament nici macar de inchiriat dar prin faptul ca m-am implicat Dumnezeu a binecuvantat.

Implica-te, nu sta nepasator!

Aceasta nu e o lauda a mea ci  un exemplu sa vezi ce frumos lucreaza Dumnezeu atunci cand te implici cand dai un share, pui o vorba buna, dai un telefon sau te  rogi pentru o cauza, o situatie unde tu nu ai nici o solutie sau  posibilitate sa ajuti.

Si pentru ca suntem la tema implicare te-as ruga frumos sa viziteti noul nostru site https://www.ajutatiaproapele.org care e inca in constructie dar un feedback ne-ar ajuta foarte mult.

Daca gasesti de bine ceea ce facem noi acolo pe site si doresti sa te implici trimite-ne un email la romaniidingraz@  yahoo.com si distribuie proiectele noastre caritabile.

Singuri nu vom reusii nimic dar impreuna vom muta si muntii…

Angela Peschir si echipa de oameni buni.

implica-te si nu sta nepasator
ajutatiaproapele.org

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.