INCREDIBIL:BIBLIA REZISTENTA LA APA

Spread the love

 

             Când Jeff Bezos, fondatorul Amazon.com provoca lumea la o nouă experiență, aceea de a citi sub apă, avea în vedere o pungă de plastic și dispozitivul Kindle. Nu era nevoie să dai pagina, ci doar să apeși pe butoane. În afara unor etichete de plastic, puține lucruri se puteau citi sub apă.

Publicată de Bardin&Marsee în urmă cu un an, Biblia rezistentă la apă este una ale cărei pagini pot fi întoarse manual, la fel ca într-un mediu terestru. De la lansare a fost pregătită în mai multe versiuni populare în limba engleză, (ESV, NLT, KJV și NIV) iar noua versiune va fi lansată pe 1 noiembrie. Aspectul cel mai interesant este că noua versiune nu doar rezistă la apă, ci chiar plutește.

Cine o poate folosi? Dincolo de utilizatorii amatori de senzații tari, cum ar fi cititori subacvatici, cei pentru care această Biblie a fost pregătită sunt în special cei cale căror misiuni sau stil de viață implică activități în condiții atmosferice neprielnice: pescari, vânători, alpiniști, oameni aflați în vacanță sau în misiune. Desigur, poate fi citită și la piscină sau în propria cadă. Prețul este între 25 și 40 de dolari americani.

Noul produs a primit aprecierile mai multor organizații creștine și de mediu, autori, pastori, sau National Geographic Adventure.Sursa

http://www.youtube.com/watch?v=9NLu8-N_CfQ

http://www.youtube.com/watch?v=1WGmKo5faO8

http://www.youtube.com/watch?v=I6bI0jFD4BE

Comentarii

  1. pucheadorel spune:

    Mi se pare foarte interesant… Oare când o să apară varianta în limba română?

    1. Nu stiu ,dar e buna intrebarea….Eu oricum mi-o cumpar in limba engleza pentru ca m-a impresionat pretul,doar 40 $.Astept sa vina cineva din America sa mi-o cumpere pentru biblioteca mea…Mi se pare o lucrare grozava,impresionanta…Domnul sa binecuvanteze inventatorii ,cititorii dar binenteles si pe noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.