Comentarii

 1. Virgil spune:

  DUMNEZEU a creat toate in ceruri , pe pamant si in ape …DUMNEZEU a creat omul ”dupa chipul si asemanarea sa”,EL nu face discriminari,EL nu triaza lucrurile si noi trebuie sa acceptam si sa iubim trandafirii ( oamenii )asa cum sunt ei…cu miros
  dar si cu spini ! OM fara greseli si pacate nu exista…cum spinii se pot indeparta pt ca trandafirul sa nu intepe si oamenii isi pot indrepta greselile si a reduce nr.de pacate pt a avea un caracter frumos. Totul depinde de noi…ce ne dorim pt noi si pt cei din jurul nostru ! Este doar alegerea nostra ! DOMNUL SA TE BINECUVANTEZE PE TINE SI FAMILIA TA !

  1. Pacatele nu se pot reduce …Exista un singur remediu pentru pacat JERTFA DOMNULUI CHRISTOS .Asta e cheia si punctul principal.Crezand in EL si in puterea Lui omul cere prin rugaciune spalarea de pacate prin sangele Lui si prin credinta in Domnul ne curateste si ne da o inima si o viata noua in care nu mai domnneste pacatul ci slava si gloria lui Dumnezeu….

   Asa cum este scris …caci cand devenim ai Lui in totalitate a Lui suntem in EL ocrotiti de acest virus “pacatul” si nu mai avem natura pacatoasa cu care se naste orice om ci primim o natura noua dumnezeiasca si traim o viata noua cu principii noi si caractere schimbate…
   Acesta e cel mai important pas pentru un om care isi doreste sa traiasca pentru cer si care a gustat din bunatatiile Domnului….Nimeni nu poate face urmatorul pas daca nu l-a inteles bine pe acesta …ca la scoala nu poti trece in clasa a treia daca nu ai terminat-o pe a doua…..Fii binecuvantat Virgil tu si familia ta !

 2. Virgil spune:

  Imi cer scuze , sigur exprimarea mea nu a fost corecta , reducerea de pacate ,insemnand oprirea de- a mai pacatui ! Cine spune ca nu pacatuieste sau nu greseste…minte , doar BUNUL DUMNEZEU este fara de pacate si greseli ! Ai dreptate in multe dar acum pt mine nu conteaza ziua de ieri ci ziua de astazi si de maine pt ca pot face lucruri mai bune si curate , invatand din greselile zilei de ieri. Nu sunt un credincios adevarat , dar incerc in fiecare zi sa-mi imbunatatesc credinta si stiu ca am foarte multe de invatat.Chiar daca IISUS HRISTOS s-a jertfit pt noi,pt iertarea pacatelor…sunt constient ca in fiecare zi gresesc sau pacatuiesc , cu voia mea sau fara voia mea,cu stiinta sau fara stiinta si aceste lucruri ma dor.Incerc sa merg pe calea cea dreapta si buna pe care am invatat-o din CUVINTELE DOMNULUI si sa nu ma abat de la ea,stiu ca este greu dar nu imposibil. Sanatate sufleteasca si trupeasca , DOMNUL sa va daruiasca !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.