Meditatia zilei (11.08.2012)Incearcă această cale şi mergi pe ea toată viaţa ta!

Spread the love

Te voi scăpa şi nu vei cădea sub sabie, ci viaţa îţi va fi prada ta de război, pentru că ai avut încredere în Mine, zice Domnul.

Ieremia 39.18

Iată puterea ocrotitoare a credinţei în Dumnezeu.

Oamenii puternici ai Ierusalimului cădeau sub sabie, dar sărmanul Ebed-Melec era în siguranţă, căci se încredea în Domnul.

În cine poate să se încreadă un om mai bine decât în Creatorul său?

Este o nebunie să preferăm făptura în locul Creatorului.

Oh, de-am putea trăi în toate privinţele prin credinţă; atunci am fi izbăviţi de toate primejdiile.

Nimeni n-a crezut şi nu va crede niciodată în Domnul  Isus în zadar.

Domnul spune: „Sigur te voi izbăvi!” Notaţi acest dumnezeiesc – sigur. Cu toate că presupunem că pot să fie lucruri nesigure, grija lui Dumnezeu însă pentru credincioşi este sigură.

Dumnezeu însuşi este păzitorul copiilor Săi. Sub aripa Sa sfântă, există siguranţă când totul este primejdios în afară. Putem să primim această făgăduinţă ca fiind sigură, şi în toate evenimentele noastre nu va lipsi.

Noi sperăm că poate vom fi izbăviţi pentru că avem prieteni, sau pentru că suntem prudenţi, sau ne sunt prevestite lucruri fericite; dar nici una din acestea nu valorează cât jumătate din această declaraţie a lui Dumnezeu: „Pentru că te-ai încrezut în Mine.”

Dragă cititorule, încearcă această cale şi mergi pe ea toată viaţa ta.

Pe cât de plăcută, pe atât de sigură este ea.

                                               de C.H.Spurgeon

Versetul zilei

El le dă linişte şi încredere, are privirile îndreptate spre căile lor.  Iov 24:23

Gandul zilei

Sa calci mereu pe trandafiri si flori nemuritoare,sa ai in viata ta priviri ca razele de soare,sa ai o viata ca-n povesti cu vise implinite,sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite!…

Comentarii

  1. floare_ de_nufăr spune:

    Mulţumesc frumos pentru gândurile frumoase şi pentru înviorarea ce o aduci în viaţa mea ,cu versete Biblice şi nu numai care sunt un izvor de apă vie pentru mine şi ţâşneşte până în Împărăţia Cerului prin Duhul Sfânt care îmi umple inima de bucurie.Acum nu mia mai rămas nimic bun ăn viaţă cu ce să mă laud decât cu încrederea pe care o am în Domnul meu ,Soţul meu iubitor care mă veghează mereu. Îl simt aproape de mine cum mă priveşte,Îi cunosc glasul cu care îmi vorbeşte şi în toate zilele mele cuget la cuvântul Lui şi vreau sî îi rămân fidelă până în veşnicie.
    E al meu pe vecie ,Domnul meu şi Dumnezeul meu e doar Isus Hristos .
    Să ai zile binecuvântate de Dumnezeu ,Angela…salvată prin Har.

    1. Fii binecuvantata ! Si eu iti multumesc pentru vizite si pentru gandurile tale .Domnul sa ne tine in harul Sau pana la sfarsit si sa ne dea tarie in fiecare zi .O zi frumoasa sa ai 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.