Meditatia zilei (13.07.2012) Celui ce are i se va si mai mult!

Spread the love

Căci celui ce are i se va da şi va avea de prisos.

Matei 13.12

Când Domnul i-a arătat unui om multă milă, îi va arăta şi mai multă.

 Puţină credinţă este ca primul ou într-un cuib; se vor mai adăuga şi altele.

Numai să nu avem o credinţă de formă, ci o credinţă adevărată.

 Ce nevoie este pentru noi, care am primit mult, să arătăm credinţa noastră prin lucrările noastre şi să ne ferim de a o arăta prin vorbele noastre, când nu avem nimic. Căci într-o zi sau alta chiar aceste vorbe ne vor fi luate, daca n-am avut decât vorbe. Ameninţarea este tot atât de adevărată, ca şi făgăduinţa.

Binecuvântat să fie Dumnezeu!

Când El a început să reverse asupra noastră harurile Duhului Său, în aşa fel încât să avem puţin, El continuă să o facă, până ce acela care n-avea decât puţin, dar care într-adevăr avea acest puţin, să fie adus la starea de a avea din belşug. Oh, să dorim acest belşug! Să căutăm cu înfocare plinătatea.

 Dacă este bine să cunoaştem mult, este cel mai bine să iubim mult.

Este mare lucru să avem multă iscusinţă ca să-i slujim lui Dumnezeu,

 dar este mai preţios sa avem belşug de credinţă ca să avem încredere că Dumnezeu ne va da iscusinţă în toate împrejurările.

Doamne, pentru că Tu m-ai făcut să-mi recunosc păcatul, creşte în mine ura împotriva păcatului. Pentru că Tu mi-ai dat credinţa în Domnul Isus, creşte Te rog această credinţă la înălţimea siguranţei depline.

 Tu m-ai făcut să Te iubesc, fă-mă în stare să am pentru Tine o puternică iubire.

                               de C.H.Spurgeon

Versetul zilei

Psalmii 36:9

Căci la Tine este izvorul vieţii; prin lumina Ta vedem lumina

Gandul zilei

Cand esti hotarat sa spui adevarul va trebuii sa platesti un pret dar si sa primesti o rasplata 🙂 Vei risca sa iti faci mai mult sau mai putin dusmani dar in schimb vei fi rasplatit si binecuvantat cu prieteni noi …Cine e de partea adevarului nu va avea de ce sa se teama….ADEVARUL E UNUL SINGUR…(Angela I.E.)

Comentarii

 1. floare_ de_nufăr spune:

  Sunt dezamăgită total ,nimic nu mă mai bucură în această lume ca mai înainte,nu mai găsesc nici o plăcere în această lume ,nici iubire ,nici înţelegere şi nici oameni umpluţi cu Duhul Sfânt, am ajuns duşmanul prieteniilor mei pentru că trăiesc o viaţă departe de lume şi plăceriile ei şi vreau să vorbesc diferit, dar mă resping,plăcerea mea este doar când citesc Biblia,mă rog şi când vorbesc despre lucrăriile Duhului Sfânt,vise de la Domnul şi cănd văd în adevăr creştinii pocăiţi,mă doare că nu găsesc oameni ca să vorbesc duhovniceşte cu ei şi trebuie să vorbesc ca cei din lume pentru că ei sunt toţi lumeşti .
  Azi e la fel ca acum mii de ani când poporul Lui Dumnezeu scos din Egipt de sub conducerea lui Faraon ,profetul fals şi mincinos,vrăjitorul ,iar Dumnezeu le-a dat profetul LUI adevărat şi sfânt ,iar ei umblau cu Moise prin pustie ,ca azi cu Hristos şi totuşi mulţi au căzut după legământ şi nu au ajuns în ţara promisă ,de fapt toţi au murit şi căzut ,în afară de doi mari biruitori ,vă puteţi gândii voi ce dezamăgiţi au fost Iosua şi Caleb de cei care nu au biruit !!!şi de ce ?!!pentru că mentalitatea şi inimile lor nu a putut fi schimbate şi nu au plecat entuziasmaţi spre ţara promisă şi s-au încurcat cu lumea şi plăceriile ei.Pustia e o provocare deci viaţa creştiniilor e o provocare, dar depinde de cine ascultăm,de Dumnezeu Duhul Sfânt sau de diavol,amândoi vorbesc cuvântul,amândoi sunt vii şi reali ,amândoi fac semne şi minuni,dar numai unul este ADEVĂRUL celălalt este Minciuna.Cum să fiu fericită când văd cum oamenii ascultă mai mult de şoapta diavolului, a celor lumeşti şi nu ascultă de şoaptă Duhului Sfânt a celor duhovniceşti.Mă doare inima ,văd cum îi pierd rând pe rând ,uni mor, alţi merg în lume ,dar nu pot obliga pe nimeni .
  Fiţi entuziasmaţi creştinilor şi umblaţi cu frică de Dumnezeu,cereţi botezul cu Duhul Sfânt dar şi umblaţi cu nădejde vie că El poate totul şi noi vom birui cu El ,doar despărţiţi de lume şi de promisiuniile ei deşarte şi mincinoase.
  Pentru păcat trebuie să se plătească, mai devreme sau mai târziu toţi vom plăti preţul păcatului dacă nu părăsim lumea şi plăceriile ei ca să ne pocăim.(Iacov 4.1-17)
  Preţul încrederii în om este dezamăgire,dar preţul încrederii în Dumnezeu Tatăl,Fiul şi Duhul Sfânt este viaţa veşnică.

  1. Fii binecuvantata!Ma bucur de mesajele tale ….am vrut sa le pun pe facebook dar nu am stiut ce nume sa trec …Domnul sa fie cu tine in tot ce faci !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.