Meditatia zilei (14.08.2012)MÂNGÂIEREA CELUI CE PLÂNGE

Spread the love

 

Ferice de cei ce plâng, căci ei vor fi mângâiaţi!

Matei 5.4

Pentru a ajunge în Sion, trecem prin valea plângerii.

S-ar putea crede că a fi trist şi a fi binecuvântat sunt două lucruri care nu se potrivesc, dar Mântuitorul care este nespus de înţelept, le-a unit în această fericire.

Omul să nu despartă ceea ce Dumnezeu a unit. Mâhnire asupra păcatului, asupra păcatului nostru şi asupra păcatului altuia, este pecetea lui Dumnezeu pentru credincioşii Săi.

Când Duhul de îndurare s-a revărsat asupra casei lui Dumnezeu, toţi vor fi mâhniţi.

După cum apa ne dă binefaceri superioare, tot aşa din această sfântă tristeţe primim cele mai mari binecuvântări.

Dar această binecuvântare făgăduită celui care varsă lacrimi nu este făcută pentru zile foarte îndepărtate; nu, Christos îl numeşte fericit chiar de acum.

Duhul Sfânt va mângâia sigur inimile care plâng pentru păcatele lor. Ele vor fi mângâiate prin sângele lui Isus Christos şi prin puterea curăţitoare a Duhului Sfânt.

Credincioşii vor fi mângâiaţi cu privire la păcatul lor care se revarsă în localitatea lor şi-n timpul lor, prin siguranţa că Dumnezeu Se va slăvi, cu toată răzvrătirea oamenilor.

Ei vor fi mângâiaţi cu aşteptarea că în curând vor fi pe deplin eliberaţi de păcat şi vor fi răpiţi pentru a fi pentru totdeauna în prezenţa slăvită a Domnului lor.

           de C.H.Spurgeon

Versetul zilei

Adevărat, adevărat vă spun că voi veţi plânge şi vă veţi tângui, iar lumea se va bucura; vă veţi întrista, dar întristarea voastră se va preface în bucurie.Ioan 16:20

 

Gandul zilei

Mangaierile Domnului sunt cu noi si acei care raman in El (Ioan 8:31;  15:4 ,7 ) sunt plini de speranta si credinta in orice vreme …Angela I.E.

Comentarii

  1. simona spune:

    fi binecuvintata pentru munca ta ,,esti minunata si tot ce ai aicea e de un real folos pentru mine ,,,

    1. Ma bucur mult Simona .Cand ma gandesc ce departe e tot de gandurile mele dar astept cu bucurie ziua cand voi putea sa fac mai mult asa cum mi-am propus….Domnul sa fie cu tine si cu familia ta 🙂 GBY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.