Meditatia zilei (21.02.2012 )DOMNUL ASCULTĂ MĂRTURISIREA SINCERĂ

Spread the love


Comentarii

 1. solomia micicoi spune:

  Multumesc lui Dumnezeu care a fost plin de bunătate fată de mine si mi-a dat iertarea sa .Este greu pentru noi să recunoastem că am păcătuit ,ne mai găsim si scuze ,,,,dar El în dragostea lui ne asteaptă răbdător să venim si să primim iertare .Mărturisirea păcatelor este de fapt eliberarea noastră si vindecarea Domnul să ne ajute să stăm mereu în asccultare de el amin

 2. cimpean floriana spune:

  Iti multumesc ANGELA pentru blog-ul tau si pentru simplul fapt ca ne lasi acest spatiu pentru a asterne inaintea LUI DUMNEZEU…si a oamenilor gandurile noastre.Sunt minunate versetele de astazi…iar cel mai incurajator e iov.33:27-29.suntem cu toti pacatosi…eu mai mult …Dumnezeu stie, dar EL e drept in toate lucrurile…inclusiv in judecata SA.SA-I multuminm pentru harul care il avem de a fi copii LUI.

  1. Fii binecuvantata Floriana …Cu totii suntem pacatosi dar cei care l-am primit pe Domnul Isus in inimile si vietiile noastre si ne-am marturisit toate pacatele scumpului Mantuitor El ne-a iertat si ne-a dat o viata si o inima noua care acum umbla si iubeste lucrurile LUI …deci toti care ne incadram in aceata categorie suntem niste pacatosi iertati si acum nu mai domneste pacatul in viata noastra ci

   suntem ” o mireasmă a lui Christos printre cei ce sunt pe calea mântuirii şi printre cei ce sunt pe calea pierzării:

   pentru aceştia, o mireasmă de la moarte spre moarte; pentru aceia, o mireasmă de la viaţă spre viaţă. Şi cine este de ajuns pentru aceste lucruri?

   Căci noi nu stricăm Cuvântul lui Dumnezeu, cum fac cei mai mulţi; ci vorbim cu inimă curată, din partea lui Dumnezeu, înaintea lui Dumnezeu, în Christos….2 Cor.2:15-17 O zi frumoasa sa ai ….Te mai astept pe aici

 3. ștefan spune:

  Dumnezeu este mare si iubeste pe toți ! Sunt constient de acest adevăr ! Însă vreau să-l si trăiesc . Ajută-ma , Doamne !

 4. VALI LUPSAN spune:

  SUNT INGRIJORATA UN PIC PENTRU CA LIPSESC POSTARILE , LIPSESTE CONTUL PE FACEBOOK ,DIN GRUPURI ,DE PESTE TOT .SI MA GINDESC CA NU E DE BINE. DAR MA ROG DOMNULUI SA RASTOARNE EL ORICE SITUATIE REA . ASTEPT UN SEMN ! MULTUMESC MULT PENTRU TOATE !

  1. Draga Vali cei de la f……k mi-au inchis contul cica pe motiv de siguranta si in cateva ore au zis ca e disponibil apoi nu m-au lasat deloc sa intru pe tot felul de motive….Tu sti ca traim intr-o lume a minciunii deci ce pot sa fac… tot incerc si astept ajutorul Domnului.Nu pot inca sa fac un cont nou caci acolo sunt pozele si prietenii….Multumesc mult pentru dragostea ta si a tutror celor de pe facebook care stiu ca se roaga pentru mine….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.