Meditatia zilei (25.07.2012)„Acela care a făcut urechea s-ar putea să n-audă?”

Spread the love

Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde; şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti.

Ieremia 33.3

Dumnezeu ne îndeamnă să ne rugăm.

Ni se spune că rugăciunea este o deprindere evlavioasă care nu are înrâurire decât asupra sufletului care se luptă în rugăciune. Noi ştim altfel. Aici Domnul, Dumnezeul cel viu, făgăduieşte să răspundă la cererea slujitorului Său.

Să-L rugăm şi să nu îngăduim nici o îndoială că El ne-ar asculta şi ne-ar răspunde.

„Acela care a făcut urechea s-ar putea să n-audă?”

El, care le-a dat părinţilor dragoste pentru copiii lor, va rămâne surd la strigătele fiilor şi fiicelor Sale?

Da, Dumnezeul nostru va răspunde la rugăminţile poporului Său.

El are resurse minunate pentru ei. Ceea ce ei n-au mai văzut, n-au mai auzit, nici chiar n-au visat, El va face pentru ei.

El va da la iveală noi binecuvântări pentru ei, dacă este nevoie. Va goli pământul şi mările ca să-i hrănească, şi va trimite pe orice înger din cer ca să-i păzească când vor fi în primejdie.

El ne va uimi prin harul Său şi ne va face să vedem lucruri cum n-au mai fost altele asemenea.

Tot ceea ce cere El de la noi este să-L chemăm. Nu ne poate cere mai puţin. Deci să înălţăm cu bucurie rugăciunile noastre către EL

                                                                                 de C.H.Spurgeon

Versetul zilei

Tot aşa şi voi, tinerilor, fiţi supuşi celor bătrâni. Şi toţi, în legăturile voastre, să fiţi împodobiţi cu smerenie. Căci „Dumnezeu stă împotriva celor mândri, dar celor smeriţi le dă har.”
1Petru 5:5

Gandul zilei

Atatea infrangeri vei avea pana vei intelege lectia smereniei,cea mai importanta lectie
Angela I.E.

Comentarii

 1. freealma spune:

  Domnul vegheaza, eu ascult, ma odihnesc in Domnul si El ma intareste, in fiecare zi, in fiecare secunda, in timpul noptii si in timpul zilei, tot ce El mi-a dat sa respir, sa vad, sa cunosc, sa traiesc, sentimente, emotii, durere…. bucurie…. incantare…cunoastere, DRAGOSTE de Dumnezeu, dragoste de Cuvantul Lui de Dumnezeirea Lui, dragoste de frati, ODIHNA IN DUMNEZEU, si oricat as vrea sa stau sa scriu, sa gasesc sa exprim nu am si nu gasesc cuvant sa Iti pot spune Tie Dumnezeul meu si a tot ceea ce a fost este si va fi, Te Laud, Te cinstesc si Te iubesc in veci de veci Doamne Isuse!!AMEN!

 2. floare_ de_nufăr spune:

  Să aveţi binecuvântăriile Lui Dumnezeu peste voi toţi!
  Ziua cea mai binecuvântată pentru mine este atunci când împlinesc voia Domnului şi când mă împotrivesc voii firi pământeşti.Nimic din ce mă rog nu se poate asemui ,decât cea ce se împlineşte şi e voia Domnului şi văd că multe rugăciuni nu îmi sunt împlinite că nu e voia Domnului şi îi dau slavă neâncetat ,că nu mi-a ascultat toată rugăciunea.
  Degeaba spun o mulţime de cuvinte în rugăciune şi fac diferit de cea ce Domnul îmi spune, că nu îmi iese, pentru că Duhul spune altfel iar eu întotdeauna trebuie să ascult de El.(Psalmul 24.1-10).
  De un timp încoace ,nu mă mai rog cu vorbe multe şi deşarte ,ci în fiecare gând şi faptă rugăciunea mea este” FACĂ-SE VOIA TA TATĂ CERESC ŞI ÎN ACEASTĂ ZI ,FI CU MINE ÎN ACEASTĂ LUME ŞI TE VOI ASCULTA ” şi cuget la Sfânta Evanghelie (Matei 6 .1-34).
  Şi simt cum se aşează peste mine o linişte ,o odihnă şi o smerenie şi astfel pot face faţă în toate lucruriile ,boliile,lipsuriile şi problemele mele.Eu cred în cuvântul făgăduit de Dumnezeu, căci ascult ce spune Duhul şi mă supun total cuvântului Lui Dumnezeu.
  DOMNUL FIE LĂUDAT VEŞNIC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.