Meditatia zilei (29.06.2012 )Domnul rupe orice legatura!

Spread the love

Ci îi voi sfărâma jugul acum de pe tine, şi-ţi voi rupe legăturile

Naum 1.13

Asirienii au putut să ţină sub apăsare, o vreme oarecare, poporul lui Dumnezeu, dar până la urmă puterea lor trebuia zdrobită.

 Tot astfel, unele inimi pot fi ţinute sub robia lui Satan şi chinuite cumplit sub stăpânirea lui. Dar Domnul le trimite această făgăduinţă: „Voi sfărâma jugul acum de pe tine, şi-ţi voi rupe legăturile”.

Fii atent! Domnul îţi făgăduieşte o izbăvire imediată, „Acum”, zice El, „voi sfărâma jugul de pe tine”. „Crede că vei fi izbăvit de îndată şi Domnul va face această lucrare chiar în clipa când ai crezut”.

 Dacă El a zis „acum”, nimeni n-are voie să zică „mai târziu”.

Această izbăvire dată este desăvârşită, căci jugul nu va fi doar înlăturat, ci sfărâmat; legăturile nu vor fi numai slăbite, ci rupte. Această desfăşurare a puterii cereşti ne asigură că vrăjmaşul nu va mai apărea. Jugul său e sfărâmat.

 Nu vom mai fi încovoiaţi până la pământ sub greutatea lui.

 „Dacă Fiul vă va face slobozi, veţi fi cu adevărat slobozi,

” Vino, Doamne Isuse, şi slobozeşte pe cei căzuţi în robie, după făgăduinţa Ta.

                                                    de C.H.Spurgeon

Versetul zilei

Pe cine păzeşte porunca, nu-l atinge nicio nenorocire, dar inima înţeleptului cunoaşte şi vremea şi judecata. Ecl.8:5

Gandul zilei

     Domnul aduce izbavire si binecuvantare acolo unde este chemat cu o inima sincera .El ne imbogateste cu darurile Sale si binecuvantarea Lui sporeste….Angela I.E.

Comentarii

  1. „Dacă Fiul vă va face slobozi, veţi fi cu adevărat slobozi.”

    ——-numai sa dorim ca El sa ne faca slobozi.Noi nu avem puterea ca sa ne eliberam din catusele diavolului, nu devenim liberi ci suntem si mai mult inlantuiti de Diavolul.Cunosc cazuri unde se striga direct la Diavolul,se vorbeste cu el,se face exorcism….dar eliberarea nu vine.Nu vine,pentru ca se lupta in puterea fireasca,si asfel robia devine si mai crunta…..Armura descrisa in EFESENI 6;10-17,trebuie sa o avem imbracata,mai ales acum in vremurile de pe urma,unde misuna tot felul de duhuri ratacitoare,care duc in robie pe multi,si daca este cu putinta si pe cei alesi.Numai avand aceasta Armura,vom ajunge sa tinem piept curselor intunericului.Cand vin atacurile intunericului,noi trebuie sa fim gasiti in aceasta Armura,IN CHRISTOS,si nu in firea noastra,nu in puterea noastra.

    “Tot astfel, unele inimi pot fi ţinute sub robia lui Satan şi chinuite cumplit sub stăpânirea lui. Dar Domnul le trimite această făgăduinţă: „Voi sfărâma jugul acum de pe tine, şi-ţi voi rupe legăturile”.C.H.Spurgeon.

  2. dana spune:

    pace!asa este din zi in zi cel rau incearca sa ne robeasca cu tot felul de ganduri cu tot felul de fapte…dar as vrea cu ajutoruli Dlui sa reusesc sa aduc la picioarele LUI aceste legaturi si doresc ca DL sa ma elibereze de tot ce nu este pe placul LUI!!!!!!!!!AMINNNNNNNNNNNNNN

    1. Multumesc Dana pentru toate gandurile tale… Domnul sa fie cu tine si sa-ti dea biruinta si sa te binecuvanteze!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.