Meditatia zilei(13.08.2012) Sub povara sau deasupra poverii?

Spread the love

Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit.

Psalmul 55.22

Această povara este grea: las-o asupra Celui Atotputernic.

Atâta timp cât o porţi tu, ea te striveşte;

dar pentru braţul Său, aceasta n-are nici o greutate.

Dacă totuşi Dumnezeu te cheamă să o porţi mai departe, El te va sprijini. Ea va fi asupra Lui şi nu asupra ta. Vei fi în aşa fel susţinut sub ea, încât povara va fi o binecuvântare.

Cheamă-L pe Domnul în ajutor şi vei sta în picioare sub greutatea care, în ea însăşi, te-ar încovoia.

Teama noastră cea mare este ca nu cumva încercarea să ne depărteze de pe cărarea datoriei;

dar Domnul nu va îngădui acest lucru.

Dacă suntem sinceri înaintea Lui, El nu va îngădui ca întristarea noastră să ne depărteze de la umblarea în neprihănire, în Domnul Isus, El ne priveşte ca neprihăniţi şi tot în Domnul Isus El ne păzeşte.

Şi pentru timpul de acum?

Te gândeşti să umbli singur prin încercările de azi?

Vrei ca sărmanii tăi umeri să fie zdrobiţi de povara care te apasă?

Părăseşte această nebunie. Spune toată durerea ta Domnului şi arunc-o asupra Lui.

Nu arunca povara ta ca s-o iei din nou numaidecât; ci arunc-o asupra Domnului şi lasă-i-o Lui o dată pentru totdeauna. Atunci vei merge uşor ca un credincios bucuros, scăpat de acum înainte de grijă şi cântând laude măreţului Purtător de poveri.

                          de C.H.Spurgeon


 Versetul zilei

Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi.1 Petru 5:7

Gandul zilei

Fii curajos si scrie-ti gandurile,exprima-te indiferent de reactile celor din jur ,indiferent de riscuri…FII ORIGINAL ! Fii diferit,fii tu insuti ,fii liber,fii deschis,fii puternic si NU UITA IN TOATE INCREDE-TE IN CEL ATOTPUTERNIC,CREATORUL

TUTUROR LUCRURILOR ,MANTUITORUL MINUNAT …. Angela I.E.

Comentarii

 1. floare_ de_nufăr spune:

  E foarte adevărat că Dumnezeu se îngrijeşte de toate îngrijorările noastre şi ne şi ajută.Fi binecuvântată!
  Referitor la articol .
  Ieri noapte am avut un vis ,cum că eram îngrijorată de mine şi familia mea şi vroiam să merg pe o stradă largă unde umblau oamenii să cer ajutor, apoi m-am văzut ajunsă pe o straduţă îngustă, (era ca un trotuar de îngust), dar era ca o alee cu iarbă verde şi luminată şi era zid şi la stânga şi la dreapta .
  Era linişte şi umblam singură,şimţeam că în urma mea era familia mea şi eu tot vroiam să trec pe strada largă să caut ajutor, dar era un zid aşa de mare că nu puteam să mă caţăr ca să trec dincolo şi auzeam pe strada aceea că treceau mulţi urşi fioroşi (ursul în vis reprezintă moartea) dar nu-i vedeam şi ştiam că e periculos să trec dincolo de zid ,dar eu tot vroiam să trec şi zidul nu se termina era foarte lung şi calea era din ce în ce mai frumoasă ,dar tot singură eram şi mă gândeam că atunci când nu vor mai fi urşi(moartea) pe stradă, sigur voi reuşii să umblu şi eu pe strada şi astfel m-am resemnat şi mergeam înainte pe calea aleasă de Dumnezeu ,era nedescris de frumoasă luminată şi liniştită.
  Dimineaţa când m-am trezit am citit din Biblie şi am înţeles că Dumnezeu m-a scos din lumea morţi şi a fricii şi m-a pus deoparte pe o alee îngustă luminată dar liniştită şi sigură şi verdeaţa şi lumina nu se termina şi m-am bucurat mult .
  Dau Slavă Domnului că în vis mi-a arătat frământarea mea şi că m-a ales din calea morţii şi a lumii deşarte şi m-a pus deoparte de restul lumii ca să nu mor odată cu lumea .
  Domnul a pus acel zid între mine şi lume şi să aud că dincolo de zid pe calea largă care duce la moarte, dar cel mai important e că mi-am dus şi familia pe strada îngustă şi luminată.
  Lev.20.26 Voi sa-Mi fiti sfinti, caci Eu sunt sfant, Eu, Domnul; Eu v-am pus deoparte dintre popoare ca sa fiti ai Mei. Amin!
  Vă doresc tuturor o zi minunată şi familile voastre să fie salvate prin Har.

  1. Minunat vis,minunate ganduri…Si eu iti doresc la fel si pe langa asta multa sanatate si spor in tot ce faci .Te salut cu Proverbe 16:3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.