Meditatia zilei(30.05.2012)ZIUA ESTE APROAPE!!!

Spread the love

Îi voi da luceafărul de dimineaţă.

Apocalipsa 2.28

Până să vină ziua risipirii întunericului, câtă binecuvântare găsim în Domnul Isus,

 Luceafărul de dimineaţă”!

 Jurnalele au anunţat reapariţia stelei din Betleem. Şi, luând informaţii, s-a recunoscut că nu era vorba decât de „luceafărul de dimineaţă”; dar greşeala nu era mare.

E mai bine să-L vedem pe Domnul Isus ca „Soarele neprihănirii”; dar când nu-L putem vedea astfel, să fie pentru noi ca steaua care vesteşte ziua şi arată că lumina veşnică este aproape.

 Dacă azi nu sunt aşa cum doresc să fiu, totuşi Îl văd pe Domnul Isus şi aceasta îmi dă încredinţarea că într-o zi voi fi ca El.

A vedea pe Domnul Isus prin credinţă, deja înseamnă pentru noi că în curând îl vom vedea în slava Sa şi vom fi schimbaţi ca să fim asemenea cu El.

 Şi dacă acuma n-am toată lumina şi bucuria pe care le-aş dori, le voi avea în curând; căci aşa cum văd acum luceafărul de dimineaţă, tot aşa de sigur voi vedea ziua. Luceafărul de dimineaţă nu apare cu mult înainte de a răsări soarele.

 Suflete, ţi-a dat Domnul luceafărul de dimineaţă?

 Păzeşti tu tare adevărul, harul, nădejdea şi dragostea pe care le-ai primit de la El?

Atunci, deja vezi arătarea slavei care se apropie; şi Acela care te ajută să te fereşti de rău, urmărind binele, ţi-a dat astfel luceafărul de dimineaţă.

                    de C.H.Spurgeon

Versetul zilei

Încă puţină, foarte puţină vreme”, şi „Cel ce vine va veni şi nu va zăbovi.Evrei 10:37

Gandul zilei

  Nu  lasa ca nimeni si nimic sa-ti fure nadejdea si pacea care te vor calauzii pana acasa,adevarata casa care e sus in cer caci aici suntem straini si calatori(BUCURATI-VA!!! În credinţă au murit toţi aceştia, fără să fi căpătat lucrurile făgăduite; ci doar le-au văzut şi le-au urat de bine de departe, mărturisind că sunt străini şi călători pe pământ….Evrei 11:13)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.