Oare numai Biblia, cartea vietii poate schimba viata oamenilor ?

Spread the love

work-experience-importantDragi prieteni asa cum am spus la Radio Vocea Evangheliei nici o alta carte nu se ridica la nivelul Bibliei sau mai bine zis Biblia nu are termeni de comparatie.

Biblia e Cuvântul lui Dumnezeu, nu e o  carte oarecare.

Când o citeşti, de fapt citeşti un mesaj din partea lui Dumnezeu Însuşi. Când îţi vorbeşte Biblia, îţi vorbeşte direct  Dumnezeu, creatorul tuturor lucrurilor, Cel care ti-a dat viata.

Oricine primeşte mesajul Bibliei si il accepta pe Domnul Isus ca Domn si Mantuitor are viata vesnica.

“Dar lucrurile acestea au fost scrise, pentru ca voi să credeţi că Isus este Christosul, Fiul lui Dumnezeu; şi crezând, să aveţi viaţa în Numele Lui” Ioan 20:31

“Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
2 Timotei 3:16-17

Toate promisiunile făcute de Dumnezeu s-au împlinit şi se vor împlini cu siguranţă.

“Caci iata, Eu fac ceruri noi si un pamant nou; asa ca nimeni nu-si va mai aduce aminte de lucrurile trecute si nimanui nu-i vor mmai veni in minte.” Isaia 65:17.

“Dar noi, dupa fagaduinta Lui, asteptam ceruri noi si un pamant nou, in care va locui neprihanirea.” 2 Petru 3:13.

“Apoi am vazut un cer nou si un pamant nou; pentru ca cerul dintai si pamantul dintai pierisera.” Apocalipsa 21:1.
“Cuvântul Tău este adevărul” Ioan 17:17b
“Nu va trece o iotă sau o frântură de slovă din Lege, înainte ca să se fi întâmplat toate lucrurile” Matei 5:18b

Biblia este o carte vie , speciala si minunata.

“Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri… judecă simţirile şi gândurile inimii.” Evrei 4:12

Biblia a schimbat, schimba si va mai schimba vietile multor (milione si milioane de )  oameni.
Nu se poate exprima în suficiente cuvinte cât de importantă este Biblia pentru vieţile noastre.

Ea aduce mangaiere si bucurie in necazuri, ea este un far in noapte si hrana  pentru sufletele noastre.
Asadar intrebarea mea era
Oare numai Biblia, cartea vietii poate schimba viata oamenilor ?
Cineva mi-a spus :

Angela, de ce ai scris ca,   cartea Cuvinte de aur pentru suflete de aur iti poate schimba viata caci numai Biblia poate schimba viata oamenilor…
Nu i-am dat nici un raspuns dar apoi m-am gandit caci Dumnezeu lucreaza in diversitate si viata unui om se poate schimba oricand si prin orice mijloc, caci nu exista o regula batuta in cuie.
Un gest al nostru, citirea unei brosuri, un film crestin, un mesaj, o carte, etc. pot fi metode ( cai ) prin care Dumnezeu vorbeste oamenilor.
Cand am primit cartea mea de la tipar m-am bucurat apoi cand am rasfoit-o si am gasit cateva greseli m-am descurajat dar Dumnezeu mi-a vorbit si m-a ridicat facandu-ma sa inteleg caci nimic nu e perfect si ca data viitoare va fi mai bine.
Faptul ca am scris o carte nu este un prilej de lauda (“Căci cine te face deosebit? Ce lucru ai pe care să nu-l fi primit? Şi dacă l-ai primit, de ce te lauzi ca şi cum nu l-ai fi primit?” 1 Cor 4:7 )
dar pentru mine este un prilej de bucurie.
Daca cineva invata ceva din ea, daca numai unei singure persoane aceasta carte e de folos atunci inima mea se bucura impreuna cu cerul intreg si multumeste Celui Preainalt pentru bunatatea Lui cea mare care se innoieste in fiecare zi.

 

“Bunatatile Domnului nu s-au sfarsit, indurarile Lui nu sunt la capat, ci se innoiesc in fiecare dimineata. Si credinciosia Ta este atat de mare!” Plangerile lui Ieremia 3:22-23.

 

“Tot asa, va spun ca va fi mai multa bucurie in cer pentru un singur pacatos care se pocaieste, decat pentru nouazeci si noua de oameni neprihaniti care n-au nevoie de pocainta.Luca 15:7

Asadar nu voi  mai fi descurajata caci deja primesc mesaje de la cei care au citit cartea si sunt uimita de metodele lui Dumnezeu de a lucra la inimile oamenilor.

Voi  face o pagina speciala unde fiecare sa fie liber sa isi scrie parerea despre carte. Chiar si criticile le voi primii cu bucurie caci sunt constienta de schimbarea de care am nevoie in fiecare zi.

Va multumesc din inima si va doresc multa binecuvantare, pace in familile voastre, multa sanatate si tot ce va doriti.

Doresti un exemplar din aceasta carte ? atunci fa click AICI .

1-ro-1a7ddd918e0315ce1d9dda792453cf31.jpgäü

 

Cuvinte de aur

femeie,carti,citeste,comanda

Comentarii

  1. Mihai Pop spune:

    Bineinteles ca exista carti care schimba omul! Biblia nu este singura! Avem exemplu Coranul, Mein Kampf, scrierile lui Emil Cioran, sau ale lui Friedrich Nietzsche. Diferenta consta in faptul ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu, iar restul al oamenilor sau al demonilor. Biblia ni-L reveleaza pe Christos Mantuitorul, restul omul, supraomul, sau zeul, care calca pe semen, pe cel care nu poate riposta, pe etica si morala umana pentru a fi peste orice se numeste Dumnezeu, smerenie, iubire, frumusete, credinta. Sfanta Scriptura arata un Imparat Ceresc ce isi ia cu umilinta chip de rob, sacrificandu-se pentru oameni intru mantuirea lor, pe cand Supraomul scrierilor nascute in iad, apare ca un cuceritor, mandru, puternic, invincibil, distrugator, neiertator, fara iubire, ce nu cunoaste mila fata de cel slab, de prinsii de razboi…
    Isus Christos nu poate fi iubit si acceptat decat daca Duhul lui Dumnezeu curata mintea si inima, caci Mantuitorul nu este doar o Persoana Supra-naturala, ci mai inspaimantator pentru fire, este o Persoana Anti-naturala! El propovaduieste iertarea, in locul razbunarii! El cere sa intoarcem obrazul atunci cand celalat deja a fost lovit. Sa mergem doua mile cand suntem siliti de cineva sa mergem doar una. Sa ne dam si camasa cand cineva ne ia cu sila doar haina! Ne cere sa ne rugam pentru dusmani!…
    Parerea mea este ca exista doua feluri de carti: Biblia si restul! Desigur nu toate sunt rele, dimpotriva, cele ce arata catre Scriptura, catre Christos, sunt de folos. Cele ce arata omul si realizarile lui, apartin pamantului, intelepciunii omenesti, iar cele ce arata omul care se ridica deasupra firii, deasupra binelui si raului, deasupra moralitatii, apartine iadului si este reflectarea pacatului luciferic ambalat in ideii aparent noi, cu acelasi stil de seductie generat de mandriei si cu acelasi mod de autodistrugere pentru cine il accepta.

    1. Multumesc mult Mihai .Fii binecuvantat impreuna cu toata casa ta

  2. […] lasat deoparte toate proiectele chiar si cel cu cartea si m-am ocupat in exclusivitate de lucrarea care mi-a adus multe bucurii dar si multe noutati.Am […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.