Richard Wurmbrand – Nebunia Dragostei (Cuvinte intelepte ) -VIDEOS

Spread the love

IMAGINI CITESTE

imagini versete

Comentarii

  1. Tabita spune:

    Bravo ptr. initiativa de atasa video-urile cu Wurmbrandt , un urias spiritual pe care l-a cunoscut tatal meu personal si care a fost la noi in casa cand eram mica !
    In ce priveste cititul , e vital sa citim Cuvantul lui Dumnezeu in fiecare zi si , bineinteles , si alte carti crestine ( cele mai bune cum zicea cineva , ptr. ca nu mai e timp ptr. cele bune ! ).
    Recomand o carte deosebita pe care o citesc acum: ” Semnatura lui Hristos ” , de Brennan Manning , aparuta la editura Aqua Forte din Cluj , in 2008 .

  2. FII BINECUVANTATA SORA ANGELA MI AI FACUT O MARE BUCURIE SA ASCULT ACESTA PREDICA DIVIZATA IN 6PREDICI MICI ,,NU ASTA ESTE PRINCIPAL ,, SECRETUL DRAGOSTEI ESTE SACRIFICIU ,, MINUNATE CUVINTE VORBITE DE UN INTELEPT CA FR RICHARD WUMBRAND,, L AM ASCULTAT DE MAI MULTE ORI DAR TOTDEAUNA AM INVATAT CEVA NOU ,,SI IMI PLACE MULT SA ASCULT PREDICILE LUI SI FIECARE ARE O CLARITATE SPIRITUALA ,,A FOST UN OM AL LUI DUMEZEU SI DUMNEZEU LA ALES SIA FACUT MULTE SACRIFICII ,A AVUT O VIATA DEDICATA PTR DUMNEZEU , FRUMOASE CUVINTE A SPUS DRAGOSTEA ,IN TRADUCEREA ROMANA SE ZICE ,SACRIFICIU,,, MINUNAT CUVANT ,,EU SPUN DIN EXPERIENTA MEA PERSONALA ,,DACA NU TE SACRIFICI NU IUBESTI ,DAR ACEASTA NU ESTE GREU PTR CA DUMNEZEU O PUNE IN INIMA SI SACRIFICIU VINE DE LA SINE,,, UMPLE INMA DE IUBIRE SI LA URMA VEZI REZULTATUL ,, RUGACIUNEA MEA ESTE AJUTA NE DOAMNE SA AVEM IN NOI NEBUNIA DRAGOSTEI ,, ADICA SA FACEM SACRIFICII PTR CA ALTII SA TE URMEZE PE TINE AMINN ,,,,…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.