Va veni în acelaşi fel cum L-aţi văzut mergând la cer-C.H.Spurgeon-meditatia zilei

Spread the love

“Acest Isus, care S-a înălţat la cer din mijlocul vostru, va veni în acelaşi fel cum L-aţi văzut mergând la cer.”

Faptele Apostolilor 1.11

Aceasta promisiune este tot atât de sigură cum a fost şi prima, care este o garanţie pentru noi cu privire la întoarcerea Sa.

Acela care a venit ca să ia locul celui mai de jos slujitor, va veni în curând ca să ceară răsplata lucrării Sale. După cum a venit întâi ca să sufere, nu va întârzia să vină ca să împărăţească.

Aceasta este nădejdea noastră slăvită, că şi noi vom fi părtaşi la bucuria Sa.

Astăzi noi ne găsim sub acelaşi val şi în aceeaşi umilinţă în care a trăit El atunci pe pământ; dar în ziua în care El va veni, va fi ziua arătării noastre în slavă, precum şi ziua arătării Sale în slavă.

Sfinţii care au adormit în El vor învia în ziua arătării Sale slăvite.

Aceia care vor fi fost insultaţi şi întristaţi pentru Numele Lui, vor străluci ca soarele în împărăţia Tatălui Său.

Ai Săi vor apărea atunci ca regi şi preoţi; zilele lor de întristare vor fi sfârşite. Odihna îndelungată şi splendoarea de necomparat a împărăţiei de o mie de ani îi va răsplăti din belşug pentru anii lor de mărturie şi de lupte.

Oh! Să vină Domnul Isus! Iată, El vine curând. El este pe drum şi se apropie repede.

Zgomotul paşilor Lui să fie ca o muzică plăcută pentru inimile noastre. Clopote ale nădejdii mişcaţi-vă şi sunaţi cu veselie, căci iată, vine Stăpânul nostru!

de C.H.Spurgeon

Versetul zilei

El vă va întări până la sfârşit, în aşa fel ca să fiţi fără vină în ziua venirii Domnului nostru Isus Hristos. 1Cor.1:8

Proverbul zilei

“Aşteptarea celor neprihăniţi nu va fi decât bucurie, dar nădejdea celor răi va pieri ” Prov.10:28

Gandul zilei

Nu-i o mangaiere si bucurie sa sti ca Domnul se intoarce ca sa ne duca Acasa ? Ce alta mangaiere mai mare poti avea pe acest Pamant unde totul e efemer ?

395577_2252047760936_1840547792_1417559_337459724_n (2)432213_383008861717843_189362444415820_1492250_143785549_n - Kopie

Comentarii

  1. MULTUMESC MULT SORA ANGELA ,, BUCURIA VA FI MARE , AICI CUNOASTEM IMPARTE DAR ACOLO VOM CUNOASTE DESAVARSIREA ,,ESTE UN HAR TOATA DESCOPERIREA ,, ESTE UN HAR RASCUMPARAREA CARE NE A FACUT O MANTUITORUL,, NU NOI NE AM PASTRAT CURATI TOATA VIATA CI HARUL SI DESCOPERIREA SFANTA CARE A PUS O IN NOI…. CHIAR DACA NU SUNTEM PREGATITI ,,EL NE SCHIMBA LA CLIPEALA OCHIULUI ,, ACEST EVENIMENT ,RAPIREA MIRESEI DOMNULUI ISUS EU CRED SI SUNT SIGURA DE CEIA CE SCRIU CA ESTE FOARTE APROAPE ,, SINCER SCRIU NU MA TINE NIMIC LEGAT DE ACEST PAMANT ,, DA ASA ESTE VA VENI IN ACELASI FEL CUM A PLECAT ,, , VREAU SA TI SCRIU SI TARE TE AS RUGA SA NU O IEI CA LAUDA DE MULTE ORI MAM VISAT ZBURAND PE SUS CUM SUNT INGERII IN POZE ,,ESTE CEVA MINUNAT ,, NU POT SA DESCRIU IN CUVINTE ULTIMA DATA CAND M AM VISAT ,, AM ZBURAT SI AM AJUNS LA UN AEROPORT ,SI PTR CA CEATA ERA MARE MAM DUS SA IAU AVIONUL CA MI A FOST FRICA SA NU MA PIERD PRIN CEATA ,, LA BILETE A ZIS CASIERA CARE SA UITAT PE CALCULATOR ,,TU AI GRATIS NU TREBUIE SA PLATESTI ,, MAM SUIT IN AVION SI AM ZIS PTR INTOARCERE NU MI TREBUIE BILET CA EU ZBOR ,,, SI MAM TREZIT ,, DE MULTE ORI MAM VISAT ZBURAND ,, ASTA INSEAMNA CREDINTA SI PAZA SFANTA CARE O PUNE DUMNEZEU IN MINE ,,NIMIC NU MA LEAGA DE PAMANT ASTEPT ZIUA CAND VOI PARASI ACEST PAMANT ,,DAR DUREREA MEA ESTE FATA MEA SOTUL EI COPII LUI FATA MEA ,,, O DOAMNE TE ROG NU I LASA CHEAMA I IN CEASUL AL 12 LEA …DAR PANA ATUNCI VREAU SA ADUN ULEI DE REZERVA CA CELE 5 FECIOARE INTELEPTE ,,, DOAMNE FII CU NOI ,,,,,,AMINNNNN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.