Cum sa ti online o prezentare sau cum poti sa te vezi cu prietenii online-fara abonament si fara plata

Spread the love
sfaturi practice care te vor ajuta si iti vor usura viata by Angela Peschir insulaekklesia.ro
sfaturi practice care te vor ajuta si iti vor usura viata by Angela Peschir insulaekklesia.ro

Dragii mei am revenit caci nu pot sa nu scriu cand eu am trecut pe aici si ceva m-a ajutat si stiu ca asta va va ajuta si pe voi.

Pentru mine e o bucurie sa impart cu voi ceea ce mi-a facut mie bine sa va faca si voua si sa nu mai intampinati asa multe probleme cum am avut eu de intampinat.

 

 

 

Ieri seara trebuia sa intru la o intalnire online  pe care trebuia sa o sustin eu.

De vineri am vrut sa fac un abonament la o aplicatie laudata si nu am reusit nici cum .

Apoi am inteles de ce nu am reusit ca Domnul a vrut sa ma binecuvanteze si sa imi dea o alta aplicatie care e gratis si foarte practica.

Mai multe persoane mi-au promis ca imi vor da un abonament de-a lor si nu au reusit asa cum si-au propus si fiica mea zice „Dar mami foloseste GOOGLE MEET” 

Dumnezeu iti da oamenii potriviti si ideea potrivita exact la momentul potrivit.

Ne-am uitat impreuna si in cateva minute am si avut link-ul pentru intalnire.

Pe langa asta era si gratis si foarte practic.Slava lui Dumnezeu chiar si pentru aceasta.

Daca doriti ca intalnirea voastra online sa fie inregistrata si sa o incarcati pe canalele voastre de socializare atunci cereti acordul participantiilor.

Exista 2 variante.Fie va instalati un program care va filmeaza ecranul cum am si eu Quick Time Player care e gratuit si este pentru Mac, iar daca aveti Windows atunci cautati un program compatibil.

A doua varianta ar fi sa faceti ca mine adica sa fixati telefonul sau camera pe dvs si sa va filmati apoi puteti incara video-ul unde doriti.

Eu am inregistrat pe etape adica Capitoul 1, 2 si 3 adica 30 de minunte fiecare parte .

Am facut in asa fel sa opresc inregistrarea cand am gasit un moment oportun ca mai apoi sa nu mai trebuiasca sa prelucrez videoclipul.

Am preferat asa in 3 capitole caci stiu ca multi oameni nu au randare sa asculte ceva si dar asa ascultand capitolul 1 vor avea curiozitatea sau chiar si placerea sa asculte si capitolul 2 si apoi si 3.

 

Eu am folosit a doua varianta si a fost foarte bine.Desigur ca am anuntat participantele ca ma voi filma pe mine  si chiar am specificat sa avem grija ce intrebari punem caci ceea ce inregistrezi si merge mai departe nu mai poti sa intoarci.

Asta e valabil si in viata, adica cuvintele care le scoatem pe gura nu le mai putem baga inapoi de aceea Biblia ne recomanda sa veghem, sa nu ne pripim, sa nu fie pe buzele noastre cuvinte murdare, minciuni sau lucruri imorale.

 

Daca mai stiti si voi alte metode sau aveti sugestii v-as fi foarte recunoscatoare sa le scrieti in comentarii ca si alte persoane sa beneficieze si impreuna sa ajutam.

Va doresc o zi frumoasa si va recomand sa cititi din Sfintele Scripturi cartea Matei capitolul 24 pe care eu l-am citit in aceasta dimineata si m-am bucurat mult de mesaj.

Eu am un obicei, dimineata cand ma trezesc multumesc Creatorul ca sunt in viata si recunosc ca este harul Lui si Il laud.

Apoi iau putin, foarte putina sare naturala din munte, de la ocna in gura si apoi beau o cana cu apa.Uneori chiar si doua cani dar asa incet pana imi fac toaleta de dimineata.

Dupa aceea in functie de zile beau o cafea sau ceai si incep ziua cu multa forta si bucurie.

Va doresc o zi la superlativ si pentru ca e inceput de saptamana va doresc o saptamana binecuvantata.

Cu drag Angela Peschir insulaekklesia.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.